30 / 04 / 2024

SKY Tower Hotel Akçakoca'da 6 yıl istenilen dönemde tatil imkanı!

SKY Tower Hotel Akçakoca'da 6 yıl istenilen dönemde tatil imkanı!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Her şey dahil 6 yıl istenilen dönem ve haftada tatil imkanı sunulan SKY Tower Hotel Akçakoca, 2 yıldır hizmet veriyor. Projede her dönem bir renkle belirleniyor.



E7 GRUP tarafından hayata geçirilen SKY Tower Hotel projesinde 184 oda yer alıyor. Proje; Düzce Akçakoca'da inşa ediliyor. 2 yıldır faaliyetini sürdüren SKY Tower Hotel Akçakoca projesinde her dönem bir renkle olmak üzere 4 renkle temsil ediliyor. 


SKY Tower Hotel Akçakoca projesinde yer alan dönemlerden beyaz renkle temsil edilen dönem tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihler olarak belirlendi. 


Devri Tatil imkanları sunulan SKY Tower Hotel Akçakoca projesinde kırmızı renkle simgelenen dönem ise yaz sezonuna ait. Öte yandan ilkbahar ve sonbahar ayları mavi ile temsil ediliyor. 


Sarı ise okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri kapsıyor. Projede her şey dahil 6 yıl istenilen dönem ve haftada tatil imkanı sunuluyor. 


Bayanlara ait kapalı havuz ve plajın da yer aldığı Akçakoca Sky Tower Hotel projesinde kongre alanları, oyun alanları, tenis kortu, toplantı alanları, Thalasso therapy & spa alanı, mini basketbol sahası, bilardo, masa tenisi ve mini futbol sahası bulunuyor.


Sky Tower Hotel Akçakoca iletişim bilgileri

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com


projeye sor



Geri Dön