29 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel Akçakoca'da 6 yıl istenilen dönemde her şey dahil tatil!

Sky Tower Hotel Akçakoca'da 6 yıl istenilen dönemde her şey dahil tatil!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

6 yıl boyunca, her yıl istenilen dönemde Sky Tower Hotel Akçakoca projesinde tatiller her şey dahil olarak yürütülüyor. Devri Tatil fırsatları sunan Sky Tower Hotel 2 yıldır faaliyetini sürdürüyor.



Sky Tower Hotel projesi, Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yer alıyor.  E7 GRUP  imzası ile inşa edilen Sky Tower Hotel projesi 2 yıldır faliyetini sürdürüyor. 


184 odadan meydana gelen Sky Tower Hotel Akçakoca projesinde her dönem bir renkle simgeleniyor. Projede Devri Tatil imkanları sunuluyor. 


Her şey dahil 6 yıl boyunca, her yıl istenilen dönem ve hafta içerisinde tatil imkanı sunan Sky Tower Hotel Akçakoca projesinde mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını temsil ediyor. 


Kırmızı dönem yaz sezonunu aitken sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri kapsıyor. 


Bayanlara ait kapalı havuz ve plajın da yer aldığı Akçakoca Sky Tower Hotel projesinde beyaz dönem tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihler olarak belirlendi. 


Sky Tower Hotel Akçakoca projesinde tenis kortu, Thalasso therapy & spa alanı, mini basketbol sahası, kongre alanları, toplantı alanları, bilardo, masa tenisi, mini futbol sahası ve oyun salonları bulunuyor. 


Sky Tower Hotel Akçakoca iletişim bilgileri

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com


projeye sor



Geri Dön