02 / 05 / 2024

Sky Tower Hotel Akçakoca tatil fırsatları!

Sky Tower Hotel Akçakoca tatil fırsatları!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

E7 Grup tarafından hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de her şey dahil 5 yıldız konsept ile tatil yapılabiliyor. Proje Düzce Akçakoca'da yükseliyor. İşte Sky Tower Hotel Akçakoca tatil fırsatları...



Sky Tower Hotel Akçakoca tatil fırsatları devam ediyor. Projede mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını, kırmızı dönem yaz sezonunu, sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri temsil ediyor.


Toplam 184 adet odası bulunan Sky Tower Hotel'de yüzde 20 peşinat ödeyerek tatil fırsatlarından yararlanılabiliyor. Projenin bayan spa bölümünde kapalı havuzu ve bayanlara ait plajı yer alıyor.


Düzce Sky Tower Hotel'in sosyal imkanları kongre alanları, masa tenisi, mini basketbol sahası, Thalasso therapy & spa alanı, futbol sahası, bilardo, toplantı alanları, tenis kortu ve oyun salonlarından oluşuyor.


Sky Tower Hotel Akçakoca tatil fırsatları!

Akçakoca  Sky Tower Hotel  Devr-i Tatil kampanyası ile toplam 6 yıl olmak üzere her yıl istenilen dönem ve istenilen hafta içerisinde 8 gün 7 gece her şey dahil konsept ile tatil yapılabiliyor. 


Sky Tower Hotel fiyatları beyaz dönemde 7 bin 500 TL, mavi dönemde 9 bin 600 TL, sarı dönemde 12 bin TL, kırmızı dönemde 16 bin TL olarak belirlendi.


Sky Tower Hotel nerede?

Hacı Yusuflar Mh., Ceneviz Sokak, Akçakoca


Sky Tower Hotel satış ofisi 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön