28 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel Akçakoca Devr-i Tatil fırsatı!

Sky Tower Hotel Akçakoca Devr-i Tatil fırsatı!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Sky Tower Hotel projesi 69 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. 2 yıldır faaliyette olan projenin 5 bin metrekarelik kapalı alanı bulunuyor. İşte Sky Tower Hotel Akçakoca Devr-i Tatil fırsatı...



Sky Tower Hotel Akçakoca Devr-i Tatil fırsatı ile her şey dahil konseptte tatil yapabilmek mümkün. Batı Karadeniz Akçakoca'da yükselen proje  E7 GRUP  imzası taşıyor.


Toplam 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet kind suite odaya sahip olan  Sky Tower Hotel  Akçakoca projesinde bayanlara ait plaj ve bayan spa bölümünde kapalı havuzu mevcut.


Batı Karadenzi Sky Tower Hotel'in çocuklara ait sosyal alanları içerisinde;  0-6 yaş grubu için özel oyun odaları, açık alan çocuk havuzu, 7 yaş ve üzeri misafirlerimiz için pc oyun alanları, sinema salonu, kapalı alan yüzme havuzları, bebek bakım hizmeti yer alıyor.


Sky Tower Hotel Akçakoca Devr-i Tatil fırsatı ile istenilen dönemlerde 8 gün 7 gece olarak 6 yıl boyunca tatil yapılabiliyor. Projede mavi dönem bahar aylarını, sarı dönem ise sömestr tatillerini, beyaz dönem kış aylarını, kırmızı dönem yazı aylarını kapsıyor. 


Akçakoca Sky Tower Hotel'de 4 kişilik bir aile için tatil masrafları;  sarı dönem için 16 bin TL, kırmızı dönem için ise 21 bin TL, beyaz dönem için 11 bin TL, mavi dönem için 14 bin TL şeklinde belirlendi. 


Sky Tower Hotel'de toplantı alanları, masa tenisi, tenis kortu, mini basketbol sahası, Thalasso therapy & spa alanı, oyun salonları, bilardo, mini futbol sahası, kongre alanları gibi aktivite alanları bulunuyor. 


Sky Tower Hotel iletişim 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön