29 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı!

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Batışehir Akçakoca'da hayata geçirilen Sky Tower Hotel 5 bin metrekare kapalı alandan oluşuyor. Proje E7 Grup imzası taşıyor. İşte Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı...



Toplantı alanları, aktivite alanları, eğlence alanları, çocuklara özel alanlar, kongre alanları ve ibadet alanları gibi imkanlara sahip olan Sky Tower Hotel 69 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.


Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı kapsamında her şey dahil konseptte tatil yapılabiliyor. Projede Karadeniz’in en büyük thasso therapy ve spa-welness merkezi, tek mavi bayraklı plajı mevcut.


Giriş ve çıkışlar cuma, cumartesi ve pazar günleri gerçekleşen Akçakoca Sky Tower Hotel'de 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet Kind Suite oda yer alıyor. 


Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca 7 gece 8 gün boyunca istenilen dönemler içerisinde her şey dahil tatil yapılıyor. Projede fiyatlar firmanın kendi içerisinde belirlediği dönemlere göre değişiyor.


Akçakoca Sky Tower Hotel'de 4 kişilik bir aile için fiyatlar; beyaz dönem yani kış ayları 11 bin TL, sarı dönem yani sömestr ayları 16 bin TL, mavi dönem yani bahar ayları 14 bin TL, kırmızı dönem yani yaz ayları ise 21 bin TL olarak belirlendi.


Sky Tower Hotel nerede?

Adres: Hacı Yusuflar Mh., Ceneviz Sokak, Akçakoca


Sky Tower Hotel telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön