29 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyat listesi!

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyat listesi!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Toplam 184 odalı olarak dizayn edilen Sky Tower Hotel her şey dahil konsept ile tatil fırsatı sunuyor. Proje Düzce Akçakoca'da hayata geçiriliyor. İşte Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyat listesi...



Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyat listesi dönemlere bağlı olarak değişiyor.  E7 GRUP  imzası ile yükselen projede toplam 6 yıl olmak üzere her yıl istenilen dönemde 1 hafta tatil imkanı sağlanıyor. 


Batı Karadeniz'de yer alan Düzce'nin Akçakoca ilçesinde inşa edilen ve 2 yıldır faaliyette olan Sky Tower Hotel'de bayan spa bölümünde kapalı havuz ve bayanlara ait plaj bulunuyor.


Akçakoca Sky Tower Hotel'in ortak kullanım alanları; bilardo, basketbol sahası, tenis kortu, oyun salonları, Thalasso therapy & spa alanı, toplantı alanları, kongre alanları, mini futbol sahası ve masa tenisinden oluşuyor.


Düzce Sky Tower Hotel'de kırmızı dönem yaz sezonunu, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını temsil ediyor. 


Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyat listesi!

Mavi dönem fiyatları 9 bin 600 TL, 

Beyaz dönem fiyatları 7 bin 500 TL, 

Kırmızı dönem fiyatları 16 bin TL, 

Sarı dönem fiyatları 12 bin TL olarak belirlendi. 


Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön