03 / 05 / 2024

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyatlar!

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyatlar!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Aylık 1.500 TL'den başlayan taksitler ile ödeme yapılabilen Sky Tower Hotel'de 5 yıldızlı her şey dahil konsept ile tatil imkanları sunuluyor. İşte Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyatlar...



Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyatlar bilgisinden önce kısaca projeden bahsedelim.  E7 GRUP  tarafından inşa edilen projede toplam 184 adet oda bulunuyor.


Düzce Akçakoca'da hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de toplam 6 yıl olacak şekilde her yıl 1 hafta boyunca tatil imkanları sunuluyor. Projede bayanlara ait kapalı havuz ve plaj da yer alıyor.


2 yıldır faaliyette olan Akçakoca Sky Tower Hotel'de Thalasso therapy & spa alanı, kongre alanları, toplantı alanları, tenis kortu, masa tenisi, oyun salonları, mini futbol sahası, bilardo, mini basketbol sahası gibi sosyal alanlar mevcut.


E7 Grup Sky Tower Hotel'in yaz sezonunu kırmızı dönem, ilkbahar ve sonbahar ayları mavi dönem, tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihler beyaz sezon, okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihler sarı dönem olarak isimlendiriliyor.


Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyatlar!

Kırmızı dönem 16 bin TL,

Sarı dönem 12 bin TL.

Mavi dönem 9 bin 600 TL, 

Beyaz dönem 7 bin 500 TL. 


Düzce  Sky Tower Hotel  iletişim

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön