29 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası!

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası devam ediyor. Projede 6 yıl boyunca istenilen dönem ve istenilen hafta içerisinde her şey dahil konseptte tatil yapılabiliyor.



Batı Karadeniz bölgesinde Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükselen Sky Tower Hotel'de yer alan odaların tamamı deniz manzarasına sahip. Projede 5 yıldız konforu ile tatil yapılabiliyor.


Giriş ve çıkışların cuma, cumartesi ve pazar günleri yapıldığı Sky Tower Hotel'de bayan spa bölümünde kapalı havuz ve bayanlara ait plaj bulunuyor. Proje  E7 GRUP  imzası taşıyor. 


Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası!

2 yıldır faaliyette olan Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı ile 7 gece 8 gün olarak istenilen bir dönemde 6 yıl boyunca tatil yapabilmek mümkün. Projede Devr-i Tatil imkanı işletmeye bilgi vermek koşulu ile yalnızca bir sonraki yıla ertelenebiliyor veya bir başkasına devredilebiliyor.


Akçakoca Sky Tower Hotel'de kırmızı dönem yaz sezonunu, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını temsil ediyor. 


Sky Tower Hotel iletişim 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön