29 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyatları!

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyatları!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Toplam 184 adet odası bulunan Sky Tower Hotel 1 hafta boyunca devr-i tatil fırsatı sunuyor. Proje Düzce Akçakoca'da yükseliyor. İşte Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyatları...



Sky Tower Hotel'de devr-i tatil imkanı işletmenin bilgisi dahilinde bir başkasına devredilebiliyor ve yalnızca bir sonraki yıla ertelenebiliyor.Proje  E7 GRUP  imzası ile hayata geçiriliyor.


Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyatları dönemlere göre değişiyor. Projede mini basketbol sahası, toplantı alanları, tenis kortu, Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları, mini futbol sahası, kongre alanları, bilardo, masa tenisi gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


Her şey dahil tatil imkanı yer alan Akçakoca Sky Tower Hotel'de mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, kırmızı dönem yaz sezonunu temsil ediyor.


 Düzce Sky Tower Hotel'de giriş ve çıkışlar cuma, cumartesi ve pazar günleri yapılıyor. Satışları devam eden projenin bayan spa bölümünde kapalı havuzu ve bayanlara ait plajı mevcut.


Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyatları!

Beyaz dönem 7 bin 500 TL, 

Mavi dönem 9 bin 600 TL, 

Sarı dönem 12 bin TL, Kırmızı dönem ise 16 bin TL.


Sky Tower Hotel telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön