29 / 04 / 2024

Makrom mağdurlarından yeni eylem kararı!

Makrom mağdurlarından yeni eylem kararı!

Makrom mağdurları 13 Eylül 2015 tarihinde yeni bir eylem yapma kararı aldı. Makromtek Esenyurt projesi önünde saat 10:00'da gerçekleşecek olan protesto gösterisine makrom mağduru olan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz de davet edildi...




İstanbul'da projede olmayan konutları birden fazla kişiye satarak 50 milyon TL'nin üzerinde haksız kazanç sağlayan Makrom Yapı'nın 17 yöneticisi gözaltına alınmıştı, yöneticilerden bazıları serbest kalırken Makrom mağdurları 13 Eylül 2015 tarihinde yeni bir eylem yapma kararı aldı. Makromtek Esenyurt projesi önünde saat 10:00'da gerçekleşecek olan protesto gösterisine makrom mağduru olan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz de davet edildi.  


İşte Makrom mağdurları tarafından yapılan açıklama 


13/09/2015 Pazar günü saat 10:00'da Makromtek Esenyurt projesi önünde Kaymakamlık ve Emniyetten aldığımız izinle dolandırıcı toprak sahipleri ve müteahhit kılığındaki hırsızları protesto etmek ve haklarımızın teslimi için toplanıp basın açıklaması ve protesto eylemi gerçekleştireceğiz. Eylemimize mağdur olan ünlü isimlerden Petek Dinçöz Hanımefendi de davet edilmiştir. Helip bize destek olursa o da inşallah bizimle birlikte dairesine kavuşacaktır. Tüm halkımız davetlidir. 



Makrom Yapı yöneticilerinden kimler serbest bırakıldı?



Üç yıl önce tanıtımı yapılan Makrom Tek projesinin reklam yüzü Petek Dinçöz'dü. Şirketin, konut projeleri yanı sıra yurtiçi ve yurtdışında da otel projeleri bulunuyordu, ancak söz konusu projelerin hiçbirine başlanmadı.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön