29 / 04 / 2024

Makrom mağdurlarından Mali Şube'ye teşekkür!

Makrom mağdurlarından Mali Şube'ye teşekkür!

Seslerini duyurmak için arka arkaya eylem yapan ve suç savcılığa duyurusunda bulunan Makrom mağdurları bugün Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü önünde toplanıp basın açıklaması yapacak.




Seslerini duyurmak için arka arkaya eylem yapan ve bundan tam 4 ay önce Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Makrom mağdurları bugün Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü önünde toplanıp Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür edecek ve basın açıklaması yapacak.


25 Mayıs 2015 tarihinde inşaat mağdurlarının Esenyurt Belediyesi önünde gerçekleştirdikleri eyleme katılan Makrom mağdurları 4 ay önce Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuşlardı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mali Şube Ekipleri bu sabah maket üzerinde konut satışı yapan bir şirketin sahibi ve yöneticilerine yönelik operasyon yaptı. Hakkında gözaltı kararı bulunan isimler arasında Lütfü Bakırcı'nın da olduğu öğrenildi.


İşte Makrom mağdurları tarafından yapılan o açıklama: 

Arkadaşlar Makrom tek, City, Tuzla, Myes Garden, Esmia tüm proje mağdurları ayrım yapmadan Fatih vatan caddesi mali şubenin önünde saat 15:00 de toplanıyoruz... Saygılar...



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön