27 / 04 / 2024

Makrom Yapı patronu Lütfü Bakırcı'dan kızı adına lise ve yurt!

Makrom Yapı patronu Lütfü Bakırcı'dan kızı adına lise ve yurt!

Lütfü Bakırcı 2 yaşındaki kızı Tuana Nur Bakırcı adına Manisa Kula'da 12 Derslikli Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ile 288 öğrenci kapasiteli yurt yaptırıyor



Lütfü Bakırcı 2 yaşındaki kızı Tuana Nur Bakırcı adına Manisa Kula imar planında Dört Eylül Mahallesi  842  ada 1 nolu parselde bulunan 25.562,20 m2 lik arsa üzerine 12 Derslik Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ile 288 öğrenci kapasiteli yurt yaptırıyor.


4.5 milyon TL tutarındaki okul ve yurt için Manisa Valilik binasında yapılan törenle protokol imzalandı. 


Makrom Yapı patronu Lütfü Bakırcı dan kızı adına lise ve yurt!


Törene Vali Halil İbrahim Daşöz, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Makrom Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı, Manisa Milletvekilleri Muzaffer Yurttaş, Selçuk Özdağ, Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır, Belediye Başkanı Selim Aşkın, İGM Başkanı Hayrullah Solmaz, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy katıldı.


Törende konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, Türkiye’nin birçok yerinde Makrom Yapı adı altında konut yapan Lütfü Bakırcı’nın Manisa’ya uzanmasından duyduğu mutluluğu anlattı.


AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi’de Lütfü Bakırcı’nın bugün Manisa’ya bağış yapmasının mutluluk verici olduğunu söyledi. Tanrıverdi, “Bakırcı ailesi hayırsever bir aile.” dedi. 

 Makrom Yapı patronu Lütfü Bakırcı dan kızı adına lise ve yurt!  

Lütfü Bakırcı da kızı Tuana Nur adına yaptırdığı okulun yanı sıra diğer çocuğu adına da ülkenin bir başka yerinde bağış yapacağını müjdeledi. 


Belediye Başkanı Selim Aşkın’da okulun tamamlanmasının ardından Kula Belediye Otelinin Uygulama oteli haline dönüştürüleceğini ifade ederek; “ Hayırsever iş adamı Lütfi Bakırcı ‘ya tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Biz Kulamızı bir eğitim üssü haline dönüştüreceğimizin sözünü vermiştik. Bu gün çok saygıdeğer hemşehrimiz Hüseyin Tanrıverdi’nin öncülüğünde bu sözümüzün arkasında bir kez daha durduk. Kulamız, Kula daki tüm çocuklarımız ve gençlerimiz adına Valimize , milletvekillerimize, Kaymakamımıza ve çok değerli hayırsever iş adamımız Lütfi Bakırcı’ ya ve eğitimde bizi üs haline getirmek için her zaman bize önderlik eden hemşehrimiz , milletvekilimiz Hüseyin Tanrıverdi’ye minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Geri Dön