29 / 04 / 2024

Makyol Yaşam fiyatları ne kadar?

Makyol Yaşam fiyatları ne kadar?

Firma: Makyol İnşaat

Proje: Makyol Yaşam

Konutların 72 metrekare ile 163 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Makyol Yaşam fiyatları ne kadar sorusuna 194 bin TL'den başlıyor cevabı veriliyor. Projede satışlar devam ediyor...



6 blok halinde yükselen Makyol Yaşam fiyatları ne kadar sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Proje toplam 23 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Beylikdüzü  Makyol Yaşam  projesinin sosyal donatı alanları arasında; çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları, kapalı otopark yer alıyor. Projede yer alan dairelerin satışları devam ediyor...


Makyol Yaşam fiyatları ne kadar sorusuna dairenin tipi ve konumuna göre değişiyor yanıtı veriliyor.  Makyol İnşaat  imzası taşıyan projede toplam 465 adet daireden oluşuyor. 


Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yer alan dairelerin alanları 72 metrekare ile 163 metrekare arasında değişiyor. 


Makyol Yaşam Evleri'nde kampanya kapsamında firma bünyesinde yüzde 40 peşinatla sıfır faizle 30 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


Makyol Yaşam fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak 194 bin TL'den başlangıç gösteriyor deniliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde yaşama geçiriliyor. 


Telefon : 444 30 60

Web : www.makyolyasam.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön