28 / 04 / 2024

Malatya Büyükşehir Eylül ayı Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Eylül ayı Meclisi'nde imar konuşuldu!

Dün gerçekleştirilen Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri görüşüldü.



Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını 12 Eylül Çarşamba günü yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hasan Göğüs başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce kısa bir konuşma gerçekleştiren Meclis Başkan Vekili Hasan Göğüs, konuşmasının ardından, gündem ilanından sonra intikal eden konuların meclis gündemine eklenmesinin ardından, gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi. İmar ağırlıklı gündem maddelerinin birçoğu ilgili komisyonlara havale edilirken, diğer maddeler ise görüşüldü ve karara bağlandı.

Yeni Stadyumun kullanım hakkı Yeni Malatyaspor’a devrediliyor  

Gündem maddeleri içerisinde bulunan Yeni Malatya Stadyumunun bir yıllık süre kullanım hakkı, protokol karşılığında Yeni Malatya Spor kulübüne verildi. 

Tarihi köprüler restore edilecek

Hekimhan ilçesinde yer alan iki adet tarihi köprünün restorasyonunun yapılması ile ilgili gündem maddesi de görüşülerek kabul edildi.

Ayrıca Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a protokol iş ve işlemlerini yapabilmesi amacıyla yetki verilmesine ilişkin bazı gündem maddeleri de görüşülerek karara bağlandı.

II. Birleşim 18 Eylül’de

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısının II. birleşimini 18 Eylül 2018 Salı günü saat 14.00’te yapmayı kararlaştırdı.


Geri Dön