24 / 05 / 2024

Malatya'da icradan 154 bin TL'ye satılık dükkan!

Malatya'da icradan 154 bin TL'ye satılık dükkan!

Malatya 7. İcra Müdürlüğü, Malatya Merkez, Niyazi Mahallesi, 1903 ada, 9 parselde yer alan 361 metrekare alanlı arsa üzerinde bulunan binanın 7 nolu dükkanı satışa sunuyor



Malatya 7. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;

T.C. MALATYA 7. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ
GAYRİMENKULUN AçIK ARTIRMA İLANI

SAYİ: 2009/1473

ALACAKLI : YAPI VE KREDİ BANKASI A.şž.

BORçLU       : ÖZ-FA OTOMOTİV LTD. şžTİ-FATİH çELİK

SATILMASINA KARAR VERİLEN GAYRİMENKULUN CİNSİ, KIYMETİ. ADEDİ, EVSAFI

Malatya Merkez Niyazi Mahallesi tapunun 1903 ada 9 parselde kayıtlı 361,82 m2 aianlı arsa üzerinde bulunan binanın zemin katında 35/343 arsa paylı 7 nolu dükkandır. Taşınmazın tamamı Nilgül çelik adına kayıtlıdır.Taşınmazın adresi Malatya Merkez Niyazi Mah. Kirpi Sokak Huzur Apt. No:2/7 (Gözde Kafeterya olarak bilinen yerdir) Malatya'dır. Malatya Belediyesi imar Hudutları İçerisinde her türlü alt ve üst yapı hizmetlerinden faydalanmakta olup yola cepheli yerler seramik duvarlar alçı sıva üzerine saten boya kaplama iki cephesi aiiminyum doğrama camekan, tavanlar aiçıpanei asma tavan, ve ve lava boşu mevcut kafeterya olarak düzenlenmiş sobalı dükkandır.

MUHAMMEN BEDELİ: 154.000,00 TL
Satış şžartları:

1 - Satış 22/03/2011 günü Saat 14,20-14,30 saatlerde arası Malatya 7. icra Müdürlüğünde açık artırma suretiyle yapı lacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60'nı ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok arttıranın taahhüdü baki kalmak şartıyla 01/04/2011 günü aynı yer ve aynı saatlerde ikinci artırmaya çıkartılacaktır.Bu artırmada rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartı ile en çok artırana ihale olunur. şžu kadarki.artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40 ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacaklarının toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevir me ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir,

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin % 20 si nispetinde pey akçesi veya bu miktar kadar mi bir ban-kanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinden 10 günü geçmemek üzere mehil veri ¬lebilir. Tellaliye resmi, ihale pulu, tapu harç ve masrafları alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir. %18 KDV alıcıya aittir.

3- ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.

4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İİK nun 133. Maddesi gereğince ihale fesh edilir, iki ihale arasındaki farktan ve % 10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiçbir hükme hacet kalmadan kendilerin tahsii edilecektir.

5- şžartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebiimesi için dairede açık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2009/1473 ESAS sayılı dosya numarasıyla Müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur. -28/01/2011
(ic. if. K, 126)
(*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahil
+Bu ömek bu yönetmelikten önceki uygulamada kullanılan örnek 64'e karşılık gelmektedir.


Geri Dön