28 / 08 / 2024

‘Ansızın atak bekliyorum’ diyen İslam Memiş'ten bu kez’ de sürpriz' uyarısı geldi!

‘Ansızın atak bekliyorum’ diyen İslam Memiş'ten bu kez’ de sürpriz' uyarısı geldi!

Yaptığı her açıklama gündem olan Finans analisti İslam Memiş, borsa, dolar, gram altın, ons altın ve gümüşle ilgili yine çok önemli değerlendirmeler yaptı. İslam Memiş açıklamasında ansızın bir yükseliş sürprizi yapabileceğini söylediği dolarla da yine dikkatleri çekti.



Yaptığı her açıklama gündem olan ve yatırımcılar tarafından da oldukça yakından takip edilen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalara ilişkin beklentilerini tek tek paylaştı. Youtube hesabı üzerinden çok önemli açıklamalar yapan Finans Analisti İslam Memiş, "Borsa İstanbul 9727 puanda. Yüzde 1.69'luk değer artışı ile günü tamamladı. Tepki alımları olacağını, 9400-9800 takip edeceğimizi belirtti. Kademeli alanlar pişman olmayacak. 9400 destek seviyelerini takip etmeyi sürdüreceğiz. 10 bin üzerine kendini atan bir endeks göreceğiz. Merkez bankalarının açıklamaları da etkili olana kadar borsadaki arkadaşlarımız beklemeye “devam etmeli” ifadelerini kullandı. 

Haber Global’den Ozan Alaca imzalı habere göre Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Dolar kuru 34.03 Türk Lirası. Yatay, sakin. Burada baskılanma süreci sürüyor. Dolarda bir gün ansızın 34.65'e kadar bir atak gerçekleştirebilir. Bu nedenle temkinli bekleyişimi sürdürüyorum. Serbest piyasalarda 34.10 lira olan bir dolar TL var. Resmi kur, serbest piyasaları yakalayacak. Döviz kurlarında yaşanan düşüşler kalıcı değil, yukarı yönlü hareketler sürecek. Bugünlerde ama 34.50 - 34.65 ansızın olabilir, dikkat etmekte yarar var" dedi.

‘Ansızın atak bekliyorum’ diyen İslam Memiş ten bu kez’ de sürpriz uyarısı geldi!

Finans Analisti İslam Memiş, şunları söyledi: "Ons altın 2 bin 516 dolar seviyesinde. Burada sıkıştı. Yön kırılımı şu anda yok. Beklentim negatif. 2 bin 500 dolar altına sarkmalarda beklemeyi sürdüreceğim. Sene sonuna kadar 2600 doları beklemeye devam ediyoruz. Yukarıda bir sıkışıklık var. Kısa vadede 2 bin 700 dolara kadar bir hamle yapmayacağım.

Gram altın serbest piyasalarda 2 bin 800 - 2 bin 815 TL aralığında. Gram altın tarafında da 2 bin 800 altına sarkmalar bekliyorum. Kısa vadeli görünüm negatif fakat elinde altın bulunduranlar kesinlikle sahip çıksınlar. Gram altında 2 bin 880 lira var. Onu beklemeye devam edeceğiz. Yıl sonunda 3 bin - 3 bin 500 Türk Lirası aralığını beklemeyi sürdürüyoruz.

Gümüş onsunda 31.50 direncini beklemeyi sürdürüyorum. Ons altın negatifken, ons gümüşte 0.30'luk bir artış var. Gram gümüş 33.83 Türk Lirası.  Bu hafta gümüşçüyüz. Pozitif ayrışıyor, bunun gerekçesi de rasyo."

 

Emlak ilanlarındaki pilot uygulamaya ilk tepki ATEM'den geldi! İlan portalları e-ticaret pazaryeri değildir!

Deutsche Bank'tan asgari ücret için flaş tahmin geldi! Ocak 2025’te asgari ücrete ne kadar zam gelecek? 

Gayrimenkul uzmanı Ahmet Büyükduman’dan kiracılara kötü haber: Zor geride kaldı, sıra daha zor günlerde!


Geri Dön