03 / 05 / 2024

Malkara Devlet Hastanesi açılmadan dökülüyor!

 Malkara Devlet Hastanesi açılmadan dökülüyor!

Büyük umutlarla 20 Milyon liradan fazla bir paraya, yeni yapılan Malkara Devlet Hastanesinin, açılması beklenirken çatısı ve kaplamaları uçmaya başladı.



Büyük umutlarla 20 Milyon liradan fazla bir paraya,  yeni yapılan Malkara Devlet Hastanesinin, açılması beklenirken çatısı ve kaplamaları uçmaya başladı.


YENİ HASTANENİN HALİ İÇLER ACISI

Büyük umutlarla sıfırdan yapılan ve açılması yılan hikâyesine dönen ve ertelenen Malkara Devlet Hastanesinin açılmadan çıkan orta şiddetteki rüzgârda kaplamalarının ve çatısının uçmaya, sökülmeye başlaması vatandaş arasında üzüntüye yol açtı.


BAKAN MÜEZZİNOĞLU TEMELİNİ ATMIŞTI

11 Mart 2014 tarihinde temeli zamanın Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Vali Ali Yerlikaya, Kaymakam Mahmut Halal, Belediye Başkanı Birol Kaya tarafından atılan Malkara Devlet Hastanesi devlete 20 milyon 250 bin liraya mal oldu.


İsmini vermek istemeyen Sanayi Esnafı temeli atıldığı zaman çok modern ve sağlam bir hastane yapılacağının söylendiğini, modern hastanenin açılmadan kaplamalarının ve çatısının parçalanmaya başlamasının,  dökülmeye başlamasının nasıl izah edileceğini beklediklerini belirterek “ Dün gibi hatırlıyoruz. Soğuk havada temel atma törenine gittik. Konuşmaları dinledik. Ama şimdiki duruma bakın. Daha açılmadan dökülmeye başladı. Tamam, rüzgâr vardı ama o kadar da abartılacak şekilde rüzgâr yoktu. Daha kış başlamadı. İleride ne olacak Allah bilir.” Dediler.


YA AÇILMIŞ OLSAYDI?

Yeni yapılan ve açılması için gün sayılan Malkara Devlet Hastanesinin kaplamalarının ve çatısının koparak giriş kapılarına uçmasını da çok tehlikeli gören vatandaşlar “ İyi ki hastane açık değil. Buralarda hastalar olabilirdi, hasta yakınları olabilirdi veya hastaneye giriş yapmaya gelen hastalar olabilirdi. Allah korudu diyelim. Açılmadan döküldü ama en azından nereleri düzgün yapılmamış ortaya çıktı. Sevindirici tarafı açılmamış olması.” Dedi.


HASTANE AÇILIŞ İÇİN HAZIRLANIYOR

Malkara Devlet Hastanesi Personelinin tüm katlarda hummalı bir çalışma yaparak hastaneyi açmak için uğraş verirken hastanenin dışının dökülmesi, çatının uçması, kaplamaların sökülmesi büyük bir tepki aldı.



malkarasonhaber  


Geri Dön