27 / 04 / 2024

Mall City Residence'ta 85 bin dolara!

Mall City Residence'ta 85 bin dolara!

Automall'da oto galerilerinden servis alanlarına, ofis ve dükkanlardan rezidanslara kadar tüm bağımsız bölümlerinde peşin alımlarda, yüzde 15 indirim kampanyası başladı



Otomobil alışveriş ve yaşam merkezi Automall hem yatırımcılara hem de tüketicilere sunduğu fırsatlarla dikkat çekiyor. Automall'da oto galerilerinden servis alanlarına, ofis ve dükkanlardan rezidanslara kadar tüm bağımsız bölümlerinde peşin alımlarda, yüzde 15 indirim kampanyası başladı. Kolaylık sağlayan ödeme koşullarıyla, Türk Lirası üzerinden işlem yapılacak olan satışlarda isteğe göre yüzde 35'ini şimdi ödeyen, geriye kalanını 36 ay sonra veya yüzde 20'sini şimdi ödeyen ise geri kalanını 24 ay sonra ödüyor. Automall'in içerisinde 379 otomobil galerisi bulunuyor. Ayrıca servisleri, mağazaları, rezidans, fast food, restaurant ve kafeleri ile otomobille ilgili hizmetleri tek bir alanda gerçekleştirme imkanı sunuyor.

Hepsi içinde

Araç alırken yaptırılması gereken tüm işlemlerin tek bir adreste çözülmesini sağlayan Automall, 540 metrekarelik müzayede salonu, araba alım satımı konusunda özel işbirlikleri gibi fırsatlar sunuyor. Satılan araçların ekspertiz değerleri hakkında alıcı bilgi alınabilirken, devir, noter ve ruhsat işlemlerinin hepsi Automall'in içerisinde gerçekleştirilebiliyor. Araç alım satımında tüketicilere, galerilere ve yetkili satıcüara ihtiyaca göre farklı kredi imkanlarının sunulduğu banka şubelerinin de yerlerini almaya başladığı Automall'de satın alınan araçlarla ilgili her türlü sigorta işlemleri de yine hemen orada yapılabiliyor.

Rezidansı da bulunuyor

Automall bünyesinde, bölgede çalışan ve iş hayatının dinamizmine ayak uydurmak isteyenler için, Mall City Residence'lerde satışlar başladı. 52-112 metrekare arasında değişen 221 adet rezidans daireden oluşan Mall City özel resepsiyon, özel otopark ve güvenlik hizmetleri ile dikkat çekiyor. Mall City'de daireler 85 bin dolarla 111 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Rakamlarla Automall

-Automall 83 bin metrekarelik kapalı alan üzerinde 662 bağımsız bölümden oluşuyor.

-379 uzman galeri ve yetkili satıcıyı aynı çatı altında topluyor.

- 540 metrekarelik müzayede salonu, araba alım satımı konusunda tüm ihtiyaçlara cevap verebiliyor.

- 125-275 metrekare arasında değişen büyüklükte 4.400 metrekarelik alanda toplanmış servislerde bakım ve servis imkanı da sunuluyor.

- 52 metrekare ile 112 metrekare arasında değişen 221 adet rezidans, özel ödeme şartları ile anahtar teslim satışa sunuluyor. 1 477 metrekare restoran, 180 metrekare kafe, 6 adet 60 metrekarelik fastfood alanı bulunuyor.

- AutomaU'da dükkan ve ofislerin büyüklükleri ise ortalama 60 metrekare civarında.

- Yaklaşık 1000 araç kapasiteli kapalı ve açık otopark da mevcut.
Hürriyet

www.hurriyetpazarlama.com.tr
0212 673 12 16


Geri Dön