03 / 05 / 2024

Mall of İstanbul, Geleceğin Projesi ödülüne aday!

Mall of İstanbul, Geleceğin Projesi ödülüne aday!

Torunlar GYO tarafından Türkiyenin en büyük karma kullanım projelerinden birisi olarak geliştirilen Mall of İstanbul, The Global RLI Awards 2011de Geleceğin Projesi kategorisinde ödüle aday gösterildi



Haziranda yarışacak projenin ilk etabındaki dairelerin yüzde 90ı iki haftada satıldı.

Torunlar GYO tarafından Türkiyenin en büyük karma kullanım projelerinden birisi olarak geliştirilen Mall of İstanbul, dünyanın önde gelen perakende ve eğlence sektör dergisi Retail&Leisure Internationalın düzenlediği The Global RLI Awards 2011de Geleceğin Projesi kategorisinde ödüle aday gösterildi. Mall of İstanbul, finalde Mısır ve Çinden üç rakibiyle yarışacak.

Tören 9 Haziranda

Ödüller, 9 Haziran 2011de Londrada Natural History Museumda sahiplerini bulacak. Daha önce de Fransanın Cannes şehrinde düzenlenen Mipim 2011 Fuarında da aynı kategoride finalde yarışan proje, rezidans, AVM, ofis ve otelden oluşuyor. Temalı eğlence parkı, snowpark, 18 salonlu sinema, temalı müze, dünya ve Türkiyenin yöresel mutfaklarını bir araya getiren Gourmet Center, botanik park gibi alanlarla farklılaşıyor. Restoran ve kafelerin yer alacağı açık caddedeki nostaljik hatlı tramvay da öne çıkan özellikler arasında.

Reklamlar da denetlenmeli

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Emre Torun halka açık şirketlerin ilanlarında yanlış ibareye yer vermesi halinde SPKnın para cezası verdiğini belirterek, bu sistemin şirketlerin tamamı için geçerli olmasını istedi.
Bugün

http://www.mallofistanbul.com.tr/

http://www.torunlargyo.com.tr/

444 2 664


Geri Dön