29 / 04 / 2024

Mall of İstanbul Projesi'nin ilk 2 haftasında dairelerin yüzde 90'ı satıldı!

Mall of İstanbul Projesi'nin ilk 2 haftasında dairelerin yüzde 90'ı satıldı!

Mall of İstanbul, Ömerler Mimarlık imzasıyla yükselmeye devam ediyor. Yaşam, iş, alışveriş, eğlence, konaklama ve sosyal üniteler içeren 491 milyon liralık yatırımdaki ilk daireler halka sunuldu. İlk iki haftada 550 dairenin yüzde 90 'ı satıldı



Torunlar GYO 'nun sahibi olduğu, Türkiye 'nin en büyük mixed-used gayrimenkul projelerinden biri olan Mall of İstanbul, Ömerler Mimarlık imzasıyla yükselmeye devam ediyor. Yaşam, iş, alışveriş, eğlence, konaklama ve sosyal üniteler içeren 491 milyon liralık yatırımdaki ilk daireler halka sunuldu. İlk iki haftada 550 dairenin yüzde 90 'ı satıldı.

Ödüllü şirket Ömerler Mimarlık, Development Design Group 'la ortaklaşa hazırladığı Mall of İstanbul projesini hızla sürdürüyor. Türkiye 'nin en büyük gayrimenkul yatırımlarından olan projenin ilk daireleri iki hafta önce satılmaya başlandı. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 gibi seçeneklerin bulunduğu, Ömerler Mimarlık imzalı dairelerin yüzde 90 'ı adeta kapışıldı. 550 daireden oluşan yapıda ilk 15 günde 480 daire satıldı bile.

Bunun en büyük sebeplerinden biri dairelerin çevresinde ilkler olması. Burada yaşayanlar istedikleri her an alt katta alışverişini yapabilecek. Biraz eğlence isteyenler roller coaster 'da adrenalinlerini yükseltebilecek.

Eğlence merkezi dünyayla yarışacak
Ömerler Mimarlık 'ın İstanbul Mahmutbey 'de TEM ve Basın Ekspres yolunun kesişiminde inşaatını devam ettirdiği projede dikkatleri ilkler çekiyor. Roller coaster, kayak pistli snowpark, dönme dolap, adrenalin kulesi gibi aktivite alanları, 40 metre yüksekliğindeki 10 bin metrekarelik eğlence merkezinde toplanacak. Ayrıca street shopping, gurme pazarı, iç sirkülasyon için nostaljik tramvay, alışveriş merkezi var.

Bir gün asla yetmeyecek
Mall of İstanbul için Ömerler Mimarlık 'tan Yüksek Mimar Ömer Somer, kompleksi gezmek için bir gün asla yetmeyecek diyor:
“Mall Of İstanbul, 600.000 m ² büyüklüğünde ve gerçekten tam bir mixed-used   projedir. Genellikle bu tür projelerde insan tüm gününü böyle bir merkezde geçirebilir denir ancak Mall of Istanbul için tüm gün asla yetmez. Birçok gün lazım. Günlerce dolaşsanız dahi her an yeni bir şeyle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. ”

TEKNİK BİLGİLER
Toplam İnşaat Alanı                         : 673 630.80 m ²
Alışveriş merkezi inşaat alanı                   : 513 797.16   m ²
Konut inşaat alanı                                                       : 126 849.40 m ²
Ofis alanı                                                                                     : 32 984.27 m ²
Otopark inşaat alanı                       : 228 616.15   m ²
Eğlence merkezi alanı                                           : 36 066.18 m ²

PROJE çALIşžANLARI
Y. Mimar Ömer Kurdak, Y. Mimar Ömer Somer, Mimar Muzaffer Mutlu, Mimar Sevda Koşlu, Mimar Güney Kurdak,   Y. Mimar Ceren Yücel,   Mimar Ahu Ozan, Y. Mimar şžirin Özbek, Y. Mimar Volkan Akmehmet.

PROJE BİTİşž TARİH
2013

 

http://www.mallofistanbul.com.tr/

444 2 664

 

 

 

 


Geri Dön