Genel

Mall of İstanbul The Global RLI Awards 2011'e aday oldu!

Torunlar GYO ’nun Başakşehir ’de rezidans, AVM, ofis ve otelden oluşan konsepti ile Türkiye ’nin en büyük karma projesi olmaya hazırlanan “Mall of İstanbul ” projesi, Türkiye ’den sonra yurtdışında ilgi uyandırdı

Torunlar GYO 'nun Başakşehir 'de rezidans, AVM, ofis ve otelden oluşan konsepti ile Türkiye 'nin en büyük karma projesi olmaya hazırlanan “Mall of İstanbul ” projesi, Türkiye 'den sonra yurtdışında ilgi uyandırdı. Mall of İstanbul, dünyanın önde gelen perakende ve eğlence sektör dergisi Retail&Leisure 'ın düzenlediği The Global RLI Awards 2011 'de, “Geleceğin Projesi ” kategorisinde aday gösterildi.

Mall Of İstanbul 'un yeni yaşam trendlerinin doğru analiziyle geliştirildiğini dile getiren Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Torun yaptığı açıklamada, “Avrupa 'nın en büyük karma projelerinden biri olma özelliğini de taşıyan Mall of İstanbul 'da tüm daire tipleri yoğun bir araştırma dönemi sonucunda geliştirildi. Bütün fonksiyonlar bu bilgiler ışığında oluşturuldu. Ev sahiplerimiz bu sayede hayatı tam kapılarının önünde buldukları bir yaşama sahip olacaklar. Bu nedenle ödül için en güçlü adayın biz olduğumuza yürekten inanıyorum ” sözleriyle dile getirdi.