29 / 04 / 2024

Maltepe Ofisim İstanbul!

Maltepe Ofisim İstanbul!

Firma: İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım

Proje: Ofisim İstanbul

Maltepe Ofisim İstanbul projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin 100 TL olarak belirlendi. Maltepe Ofisim İstanbul projesinde yer alan ofislerin anahtar teslimleri hemen yapılıyor...




Ofisim İstanbul projesi  İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım  ortaklığında İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Maltepe Ofisim İstanbul'da ofislerin anahtar teslimleri hemen yapılıyor.


60 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Maltepe Ofisim İstanbul projesi 3 bloktan meydana geliyor. Ofisim İstanbul projesinde 219 adet home ofis ve 16 adet ticari birim yer alıyor. 


Maltepe Ofisim İstanbul!


Maltepe Ofisim İstanbul projesinde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin 100 lira olarak belirlendi. Maltepe Ofisim İstanbul'da yer alan ofislerin büyüklüğü 110 metrekare ile 860 metrekare arasında, dükkanların büyüklüğü ise 205 metrekare ile 1.180 metrekare arasında değişiyor. 


Ofisim İstanbul Maltepe'de teras bahçeleri, kadın ve erkek sauna, kuaför, lobby, danışma, toplantı odaları, misafir otoparkı ve spa merkezi gibi imkanlar da mevcut. 


Maltepe Ofisim İstanbul Adres!

Tugay Yolu Caddesi No: 18 Maltepe / İstanbul


Maltepe Ofisim İstanbul!


Maltepe Ofisim İstanbul iletişim bilgileri!

Telefon: 0216 515 1 555

Web Adresi: www.ofisimistanbul.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön