29 / 04 / 2024

Maltepe Ofisim İstanbul ne zaman teslim?

Maltepe Ofisim İstanbul ne zaman teslim?

Firma: İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım

Proje: Ofisim İstanbul

Maltepe Ofisim İstanbul ne zaman teslim? sorusuna hemen teslim olarak cevap veriliyor. Maltepe Ofisim İstanbul satılık ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin 100 TL'den başlıyor...




İstanbul Anadolu yakasında Maltepe bölgesinde inşa edilen Ofisim İstanbul 60 bin metrekare inşaat alanına sahip. Maltepe Ofisim İstanbul ne zaman teslim sorusuna cevap vermeden önce Ofisim İstanbul hakkında bilgi verelim.


Maltepe Ofisim İstanbul projesi  İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım  işbirliğiyle hayata geçirildi. Maltepe Ofisim İstanbul'da bloklar 3 katlı olarak inşa ediliyor. 


Maltepe Ofisim İstanbul satış ofisi ile 0216 515 1 555 telefon numarasını arayarak görüşebilirsiniz. Maltepe Ofisim İstanbul 219 adet ofis ve 16 adet ticari birimden meydana geliyor.



Maltepe Ofisim İstanbul ne zaman teslim?


Maltepe Ofisim İstanbul ne zaman teslim sorusuna hemen teslim yanıtı veriliyor. Maltepe Ofisim İstanbul fiyat listesi metrekare olarak 5 bin 100 TL'den başlangıç gösteriliyor.


Maltepe Ofisim İstanbul'da ortak toplantı salonları, kadın erkek sauna, misafir otoparkı, teras bahçeleri, danışma, lobby, spor merkezi, kuaför gibi sosyal alanlar yer alıyor.


Maltepe Ofisim İstanbul'da ofislerin büyüklükleri 110 metrekareden başlayarak 860 metrekareye kadar değişiyor. Ofisim İstanbul'da mağazalar ise 205 metrekare ile 1.180 metrekare arasında belirlenenen büyüklüklere sahip.


Maltepe Ofisim İstanbul nerede?

Maltepe Ofisim İstanbul adres : Tugay Yolu Caddesi No: 18 Maltepe / İstanbul


Maltepe Ofisim İstanbul iletişim

Telefon: 0216 515 1 555

Web Adresi: www.ofisimistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön