05 / 05 / 2024

Maltepe Vazo Kule Konutları'nda 199 bin TL!

Maltepe Vazo Kule Konutları'nda 199 bin TL!

Firma: DAP Yapı

Proje: Vazo Kule

Maltepe'de Dap Yapı'nın hayata geçirdiği ve hem sahile hem E-5'e çok yakın konumda yükselen Maltepe Vazo Kule Konutları'nda yer alan dairelerin fiyatları 199 bin liradan başlıyor...



Maltepe  Vazo Kule  Konutları, Maltepe'de hem sahile hem E-5'e çok yakın konumda yükseliyor.  DAP Yapı  tarafından inşa edilen Maltepe Vazo Kule Konutları 3 bloktan oluşuyor. Projede yer alan 2 blok konut için, 1 blok da ofis için ayrıldı.


İçinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Maltepe Vazo Kule Konutları projesinde yer alan stüdyo daireler 35 metrekareden başlayıp 70 metrekareye kadar yükseliyor, 1 oda 1 salon konutlar ise 89 metrekareden başlıyor ve 90 metrekareye kadar yükseliyor. 


Maltepe Vazo Kule Konutları'nda;  fitness center, sauna, Türk Hamamı ve masaj odaları gibi keyifle değerlendirilebilecek alanlar, açık ve kapalı otopark ve daha bir çok konut seçeneği yer alıyor.


36 ay 0 faiz fırsatı ile konut satın alınabilen Maltepe Vazo Kule Konutları projesinde isterseniz banka konut kredisi imkanından yararlanabiliyorsunuz. 


Maltepe Vazo Kule Konutları fiyat!


Dap Yapı tarafından inşa edilen ve Maltepe'de Vazo şeklinde konumlandırılan Maltepe Vazo Kule Konutları'nda daire fiyatları 199 bin liradan başlıyor.


Telefon: 444 33 39

Web adresi: www.dapvazokule.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön