29 / 04 / 2024

Dap Vazo Kule Rezidans'ta 199 bin TL!

Dap Vazo Kule Rezidans'ta 199 bin TL!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vazo Kule

Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Dap Vazo Kule Rezidans projesinde yer alan daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor...



Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen ve İstanbul Anadoul Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Dap Vazo Kule Rezidans'ta daire fiyatları 199 bin liradan başlıyor. 


Vazo şeklindeki 3 bloktan oluşan ve 2'sinin konut, 1'inin ticari alan olarak tasarlandığı Dap Vazo Kule Rezidans projesinde 289 adet rezidans daire, 99 adet ofis ve 11 adet dükkan yer alıyor.


İçinde; spor alanları, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, açık / kapalı otopark, Türk hamamı ve daha bir çok sosyal olanak bulunan Dap Vazo Kule Rezidans projesinde konutlar 35 metrekareden başlıyor. Projede yer alan 1+0 konutlar 35 metrekare ile 70 metrekare arasında farklılık gösterirken, 1+1 konutların büyüklükleri 89 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiyor.


Dap Vazo Kule Rezidans projesi ulaşım açsısından çok avantajlı bir bölgede yer alıyor. Maltepe'de hayata geçirilen Dap Vazo Kule Rezidans, hem sahile hem de E-5'e çok yakın mesafede inşa ediliyor.


Dap Vazo Kule Rezidans projesinin içinde bir de otel bulunuyor. Projedeki otelin işletmeciliği Rotana tarafından gerçekleştirilecek.


Bir çok ödeme planından yararlanılabilen Dap Vazo Kule Rezidans projesinde satış ofisi proje alanında yer alıyor. 


Telefon: 444 33 39

Web adresi: www.dapvazokule.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön