27 / 04 / 2024

Mamak'taki 258 kentsel dönüşüm konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Mamak'taki 258 kentsel dönüşüm konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 258 konutun hak sahiplerine kura çekimiyle teslim edildiğini açıkladı.



Çalışmalarını son sürat sürdüren  Ankara  Büyükşehir Belediyesi (ABB), Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşaat çalışmaları tamamlanmış olan toplamda 258 konutun hak sahiplerine kura çekilişiyle teslim edildiğini duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından yapılan açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin konferans salonunda noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi töreninde zemin kattaki 6,80 metrekarelik 84 ve 120 metrekarelik 168 olmak üzere 258 konutun sahiplerini bulduğu kaydedildi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre merakla beklenen törende önemli açıklamalar yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, devletin ve belediyenin verdiği sözü tutarak hak sahiplerine konutlarını vermenin görevleri olduğunu söyledi.

Mamak taki 258 kentsel dönüşüm konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Açıklamasında projeyi tamamlama esnasında zorluklarla karşılaştıklarına değinen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş "Bizim hedefimiz bir an evvel devletin, belediyenin verdiği sözü tutarak bu hak sahiplerine konutlarını teslim etmek. Allah nasip ederse herkesin konutunu vereceğim. Önceliğim borcumuzu ödemek. Hayali bir projemiz falan yok bizim. Boşa atacak paramız da yok. Öncelikle borcumuzu ödeyelim, helalleşelim sizlerle. 'Devlette devamlılık esastır' diyerek biz bir an evvel borcumuzu ödeyerek sizlerle helalleşmek istiyoruz." dedi.

DİKMEN VADİ KONUTLARI'NDA FİYATLAR 1 MİLYON 930 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Dikmen Vadi Konutları'ndaki dairelerin de satışları da devam ediyor.  Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre merakla beklenen ve toplam 7 blok olarak yükselen Ankara Dikmen Vadi Konutları'nda  1.192 adet bağımsız bölüm yer alıyor.

Yine konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre Dikmen Vadi Konutlarında   ‘1+0’dan, ‘4+1’e kadar daire seçeneği bulunuyor. Ayrıca aktarılan detaylara göre başkent Ankara'nın en büyük rekreasyon alanı olan Dikmen Vadisi'nin 5. etabında inşa edilecek olan projede konut fiyatları da 1 milyon 930 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

TOKİ'den Denizli'nin bu ilçesine 200 konutluk yeni proje geliyor!

Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi kapsamında hesaplara 582 milyon TL yatırıldı!

Balıkesir Emlak Konutları ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan 415 konutluk yeni proje!


Geri Dön