28 / 04 / 2024

Mandarin Oriental Bodrum'da Nammos restoran açılacak!

Mandarin Oriental Bodrum'da Nammos restoran açılacak!

Mykonos'ta yemekleri, müzik ve partileriyle tanınan Nammos, Mandarin Oriental Bodrum'da açılacak. Nammos; Mykonos'tan Bodrum'a turlar da düzenleyecek.



DÜNYA jet sosyetesini ağırlayan Mandarin Oriental Bodrum, mükemmel lezzetleri, benzersiz mönülerinin yanı sıra müzik ve beach partileri ile ünlü Mykonos'tan tüm dünyaya yayılan ve birbirinden ünlü isimlerin tercih ettiği Nammos'a ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Nammos, 2016 yazından itibaren kişiye özel hizmet sunan Mandarin Oriental Bodrum'da hizmet verecek. 

Nammos, Mykonos' dan Bodrum' a haftalık düzenlenecek hızlı tekne turları, uçak ve helikopter servisleri ile misafirlerinin Mandarin Oriental Bodrum deneyimi yaşatmak için bir köprü kuracak.



Vizyonumuz örtüştü Nammos'un Mısırlı baş şel'i ve ortaklarından İbrahim Sammy, işbirliğiyle ilgili şunları söyledi: "Bodrum, denizi ve koylarıyla dünya elitlerinin yeni tatil ve eğlence destinasyonu haline geldi. Birçok müşterimiz tekneleri ve özel jetleri ile bütün bir yaz boyunca bir destinasyondan diğerine geçiyor; St. Tropez, İbiza, Sardunya, Mikono ve Bodrum'a uğruyorlar. Bodrum'un yeni bir destinasyon olması çok önemli. Dolayısıyla bütün tesisler yeni ve herkes bu yeni tesisleri görmek is tiyor. Bize birçok Türk yatırımcıdan teklif geldi. Ama Astaş Holdingin vizyonu, çalışma prensipleri ve kalite anlayışı bizimkiler ile daha iyi örtüştüğü için Astaş Holding'i tercih ettik. Mandarin Oriental Bodrum projesini gezdim ve çok etkilendim. Müşteri profili ile bizim müşteri kitlemiz çok örtüşüyor. Her iki taraf içinde iyi bir sinerji oluşturulacak." 




Vatan


Geri Dön