06 / 05 / 2024

Manhattan'daki Standard Otel şeffaflığıyla dikkat çekiyor

Manhattan'daki Standard Otel şeffaflığıyla dikkat çekiyor

ABD, Manhattan'daki Standard Hotel'in tamamı camdan dış cephesi pek çok insana `özel' bir şov sunuyor



Otelde kalanlar perdeleri açık bırakmakta sakınca görmeyince, seyircileri de artıyor... Otele yakın bir bar sahibi otelde birkaç kez porno çekildiğine şahit olduğunu anlatıyor: "Üç adam odada kameralarla dolaşıp bir çifti çekiyordu. En az 10 farklı çifti sevişirken izledim. Cumartesi geceleri en iyi zaman."
Olup biteni anlamak için otelin Facebook sayfasındaki mesaja bakmak yeterli: "İçinizdeki teşhirciyi açığa çıkarmanızı destekliyoruz. Bu yerden tavana kadar pencereler sırf manzara için değil!" Olayı ortaya çıkaran The New York Post gazetesi bu yazının sonradan değiştirildiğini belirtiyor. Otel yönetimi de eleştiriler üzerine konuklarına camların transparan olduğunu hatırlatacaklarını söylemiş.
Uygulama tepki de çekiyor. Belediye Meclisi sözcüsü Christine Quinn, otelin bu tür eylemlerinin kabul edilemez olduğunu söylüyor. Civarda çalışan Aaron Lipman gibi kimi insanlarsa gördüklerinin sağlıklı ve eğlenceli olduğunu düşünüyor. Lipman'a göre bu televizyonda `Vahşi Krallık' türü belgeselleri izlemekten çok da farklı bir durum değil...
Radikal


Geri Dön