29 / 04 / 2024

Manisa Gölbaşı’nın isale ve terfi hatları yenileniyor!

Manisa Gölbaşı’nın isale ve terfi hatları yenileniyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Gölbaşı mahallesinde içme suyu isale ve terfi hatlarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yenileme kapsamına alınan mahallenin borularının değişmesi sonucu daha kaliteli ve sağlıklı içme suyu kullanacağı belirt




MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Gölbaşı mahallesinde içme suyu isale ve terfi hatlarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yenileme kapsamına alınan mahallenin borularının değişmesi sonucu daha kaliteli ve sağlıklı içme suyu kullanacağı belirtildi.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri Kula ilçesi Gölbaşı Mahallesi ve bağlıları İmamlı, Ahatlar, Harmandallar ile Mollaahmetler’de eskimeye bağlı deforme olmuş içme suyu terfi ve isale hatlarında yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Gölbaşı mahallesi halkının içme suyunu daha sağlıklı ve kesintisiz kullanabilmesi için içme suyu terfi ve isale hatlarını yenileme kapsamına aldık. Mahalleye 90 mm çapında bin 902 metre polietilen boru ve 3 bin 532 metre PVC boru döşeyerek, uzun bir hatta çalışmalar gerçekleştireceğiz. Çalışmaların neticelenmesiyle birlikte, mahallenin içme suyu kullanımı konusunda herhangi bir problemi kalmayacak” dedi.

İçme suyu problemi yaşatmamak için

MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, il genelinde yaşanan sorunların çözümüne hassasiyetle yaklaştığını belirten Daire Başkanı Aytekin, “Su olmadan, sağlıklı bir hayat sürdürmek mümkün değil. Bizler bu bilinçle, içme suyu konusunda vatandaşlarımıza hizmetlerimizi bir an önce götürmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda ihtiyaç duyulan noktalara içme suyu sondajları, terfi ve isale hatlarında yenilemeler, içme suyu kuyu ve depo temizlikleri gibi konularda ekiplerimiz, gerekli müdahaleleri gerçekleştiriyor” dedi. İl mülki sınırları içerisinde olan her noktaya MASKİ’nin hizmet götüreceğini belirten Aytekin, “Manisa’nın içme suyu sorunlarını azaltmak için planlar yapıyoruz. Hayata geçireceğimiz projeler ile ilimize güzel hizmetler kazandıracağız” dedi.

Muhtardan Teşekkür

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün mahalle ve bağlılarında gerçekleştirdiği isale ile terfi hatlarındaki yenileme çalışmalarının kendileri için oldukça önemli olduğunu belirten Gölbaşı Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Akgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç’a ve MASKİ ekiplerine teşekkür etti.



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön