15 / 05 / 2024

Manisa Gölbaşı projeleri

Manisa Gölbaşı projeleri

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Gölbaşı mahallesinde içme suyu isale ve terfi hatlarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yenileme kapsamına alınan mahallenin borularının değişmesi sonucu daha kaliteli ve sağlıklı içme suyu kullanacağı belirt

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

Ankara Gölbaşı'nda bisiklet yolu projeleri hızlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek 1. Etap Bisiklet Yolu Projesi’nin bitirilmesinin ardından bisiklet yolu projelerini hızlandırdı. 

Gölbaşı kent yatırım projeleri sürüyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, belediye tarafından ilçenin farklı noktalarına yapılan yatırımları inceledi.

Kula Gölbaşı - Yeşilyayla yolu yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, Gölbaşı – Yeşilyayla hattında bulunan asfalt yollarda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirerek yolları kışa hazırlıyor.

Fatih Duruay Gölbaşı'ndaki projeleri anlattı!

Ankara Gölbaşı Belediyesi Seğmenler Mahallesi sakinlerine sokak iftar programı düzenledi. Programda konuşan Belediye Başkanı Fatih Duruay ilçeye yapılacak yatırımları hakkında bilgi verdi.

Melih Gökçek Şereflikoçhisar ve Gölbaşı projelerini anlattı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Şereflikoçhisar ve Gölbaşı’nıziyaret ederek yapılan çalışmaları ve yapılacak projeleri anlattı.Başkan Gökçek Evren Merkez Parkı'nı da vatandaşların hizmetine açtı

Reysaş GYO Gölbaşı'ndan 1 milyon 670 bin TL'ye arsa aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Gölbaşı Oğulbey Mahallesi'ndeki 15 bin 905 metrekarelik arsayı 1 milyon 670 bin 750 TL'ye satın aldı.

Aselsan Gölbaşı tesisinin açılış töreni gerçekleşti!

Ankara Gölbaşı'nda 157 milyon doları yatırım yapılarak kurulan tesiste; yeni Türkiye'nin gücü ortaya çıkarılacak. Tesis 75 bin m2 kapalı olmak üzere toplam 350 bin m2 alan üzerine kuruldu.

Manisa Gölbaşı’nın isale ve terfi hatları yenileniyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Gölbaşı mahallesinde içme suyu isale ve terfi hatlarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yenileme kapsamına alınan mahallenin borularının değişmesi sonucu daha kaliteli ve sağlıklı içme suyu kullanacağı belirt

Gölbaşı Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni binasına taşınıyor!

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarını yeni hizmet binasında sürdürecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bundan böyle sera ve üretim hizmetlerini gerçekleştirdiği alanda hizmet vermeye devam edecek.

Gölbaşı Hasvak Hastanesi'ne ek bina inşa edilecek!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Hasvak Hastanesi’nin Gölbaşı’na artık yetersiz olduğunu ve ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi..

Gölbaşı Hasvak Hastanesine ek bina yapılacak!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, kaymakamlıkta basın mensupları ile yaptığı toplantıda, Gölbaşı Hasvak Hastanesi'nin artık yetersiz kaldığını, ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi.

Özelleştirme İdaresi Gölbaşı'nda imar değişikliği yapıyor!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Gölbaşı sınırlarındaki 2 parsel için imar değişikliğine gitti. 1 / 5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 'nin kabulüne dair kararının yürütmesi durduruldu.

Manisa Gölbaşı projeleri Haberi

Manisa Gölbaşı projeleri


MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Gölbaşı mahallesinde içme suyu isale ve terfi hatlarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yenileme kapsamına alınan mahallenin borularının değişmesi sonucu daha kaliteli ve sağlıklı içme suyu kullanacağı belirtildi.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri Kula ilçesi Gölbaşı Mahallesi ve bağlıları İmamlı, Ahatlar, Harmandallar ile Mollaahmetler’de eskimeye bağlı deforme olmuş içme suyu terfi ve isale hatlarında yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Gölbaşı mahallesi halkının içme suyunu daha sağlıklı ve kesintisiz kullanabilmesi için içme suyu terfi ve isale hatlarını yenileme kapsamına aldık. Mahalleye 90 mm çapında bin 902 metre polietilen boru ve 3 bin 532 metre PVC boru döşeyerek, uzun bir hatta çalışmalar gerçekleştireceğiz. Çalışmaların neticelenmesiyle birlikte, mahallenin...