30 / 04 / 2024

Manisa Sarıgöl'ün yolları asfalta kavuştu!

Manisa Sarıgöl'ün yolları asfalta kavuştu!

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt ve parke taşı çalışmalarıyla yolların kalitesini ve güvenliğini arttıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de, Cumhuriyet, Konak, Ayan, Siteler ve Mimar Sinan Mahalleleri arasındaki yaklaşık 5 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmasına başladı




İl genelindeki yollarda yürüttüğü bakım onarım, yol genişletme ve asfalt çalışmaları ile vatandaşın ulaşım sorununu ortadan kaldıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de Cumhuriyet, Konak, Ayan, Siteler ve Mimar Sinan Mahalleleri arasındaki yaklaşık 5 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmasına başladı. İlçe merkezinde yürütülen asfalt çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların modern ve daha kullanışlı yola kavuşacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “İl genelinde başlattığımız asfalt hamlesi ile Manisa’nın il genelinde uzun yıllardır asfalt atılmayan yolları asfalt ile buluşturuyoruz. Bu anlamda Sarıgöl’de de ilçe merkezinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı, yaklaşık 5 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmasına başladık. Hem görsel açıdan, hem de kullanım açısından kaliteyi arttıracak olan çalışmamız Sarıgöllü vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

“Hemşerilerimiz en iyisini hak ediyor”

Sarıgöl’ün diğer 16 ilçe gibi en iyi hizmetleri hak ettiğini, Büyükşehir Belediyesi olarak bunları yerine getirmenin çabasında olduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Sarıgöllü kardeşlerimiz daha rahat yollarda, güvenle hareket edebilsinler diye diğer ilçelerimizde olduğu gibi, burada da yoğun bir çalışma içindeyiz. Sarıgöl’ümüzün hak ettiği hizmetleri alması için çabalıyoruz. Asfalt çalışmamız da bu kapsamda devam ediyor. Kış mevsiminin elverişsiz koşulları kendisini göstermeden biz çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü hemşerilerimiz en iyisini hak ediyor” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön