29 / 04 / 2024

Manisa Büyükşehir asfalt

Manisa Büyükşehir asfalt

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt ve parke taşı çalışmalarıyla yolların kalitesini ve güvenliğini arttıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de, Cumhuriyet, Konak, Ayan, Siteler ve Mimar Sinan Mahalleleri arasındaki yaklaşık 5 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmasına başladı

Manisa Büyükşehir'den 2 bin 400 kilometre asfalt!

Mahallesi ile Gördes’e bağlı Dikilitaş Mahallesi arasında kalan yolda da bakım ve onarım çalışması yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi, başlattığı asfalt hamlesi kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir'den 340 kilometre asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı asfalt programı kapsamında Salihli’de planladığı 340 kilometre asfalt yol hedefini gerçekleştirmek için, ilçenin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehirden tam 1.456 yeni konutluk yeni proje! Şehir hastanesine komşu dev projenin inşaatı resmen başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 1.456 konutluk dev projenin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. Şehzadeler ilçesinde yükselecek dev konut projesi 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak...

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Manisa Büyükşehir, 125 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa satacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Yunusemre ilçesinde yer alan arsayı 125 milyon TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi taşınıyor! 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ocak ayında Manisa Prime'daki yeni hizmet binalarına taşınacaklarını dile getirdi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Manisa Büyükşehir’den kira bedellerini faizsiz erteleme kararı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, encümen toplantısında kiracıları yakından ilgilendiren bazı önemli kararlar alındı.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Manisa Büyükşehir Ağustos ayı toplantısı yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi.

Mersin Büyükşehir'den 1 milyar 814 milyonluk açılış!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede hayata geçirdiği proje ve hizmetlerin toplu açılışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yapıldı.

Manisa Büyükşehir asfalt Haberi

Manisa Büyükşehir asfalt


İl genelindeki yollarda yürüttüğü bakım onarım, yol genişletme ve asfalt çalışmaları ile vatandaşın ulaşım sorununu ortadan kaldıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de Cumhuriyet, Konak, Ayan, Siteler ve Mimar Sinan Mahalleleri arasındaki yaklaşık 5 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmasına başladı. İlçe merkezinde yürütülen asfalt çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların modern ve daha kullanışlı yola kavuşacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “İl genelinde başlattığımız asfalt hamlesi ile Manisa’nın il genelinde uzun yıllardır asfalt atılmayan yolları asfalt ile buluşturuyoruz. Bu anlamda Sarıgöl’de de ilçe merkezinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı, yaklaşık 5 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmasına başladık. Hem görsel açıdan, hem de kullanım açısından kaliteyi arttıracak olan çalışmamız Sarıgöllü vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

“Hemşerilerimiz en iyisini hak ediyor”

Sarıgöl’ün diğer 16 ilçe...