02 / 05 / 2024

Manisa Saruhanlı kavşak projeleriyle nefes alacak!

Manisa Saruhanlı kavşak projeleriyle nefes alacak!

Manisa’nın il genelinde yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ‘da kavşak projesi için harekete geçti. Bölgede yaşanan trafik sorunlarına neşter vuracak olan dev yatırımda Manisa Büyükşehir Belediyesi zemin etüt çalışmalarına başlandı.




Manisa’nın 17 ilçesindeki dev yatırımlarına hız veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ’da ilçe trafiğine rahat nefes aldıracak kavşak projesinde önemli adım attı. İlçedeki trafik ve güvenlik sorunlarını ortadan kaldıracak olan dev yatırımda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından zemin etüt çalışmalarına başlandı. İlçeye kazandırılacak dev yatırımın önemine dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Zemin Etüt çalışmaları tamamlandıktan sonra Karayolları Genel Müdürlüğü onayına sunulacak. Ön çalışmaların yapılmasının ardından ilçe ulaşımına önemli katkı sağlayacak olan kavşak projemiz start alacak” dedi.

Dev Yatırımlar Bir Bir Hayata Geçiyor

İlçelerin sorunlarını ortadan kaldıracak olan dev yatırımları bir bir hayata geçirdiklerini belirten Başkan Ergün, “Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu tüm projeleri Manisa’mızın il genelinde ulaştırabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 17 ilçemiz hak ettiği hizmetleri fazlasıyla alacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön