30 / 04 / 2024

Manisa Saruhanlı'nın çehresi yatırımlarla değişti!

Manisa Saruhanlı'nın çehresi yatırımlarla değişti!

Manisa’nın 17 ilçesinde hayata geçirdiği dev yatırımlar ve hizmetlerle şehre değer katan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’nın Adiloba Mahallesi’nde hayata geçirdiği hizmetlerle de mahallenin adeta çehresini değiştirdi.




Manisa’nın hemen hemen her köşesinde bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi dev yatırımları ve hizmetleri ile şehre değer katmaya devam ediyor. Bu kapsamda Adiloba Mahallesi’ni baştan aşağı yenileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, ardından mahallede kilit parke taşı döşemesine başladı. Bunun yanı sıra mahallenin ana yolla bağlantısını sağlayan yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Karakaya ve vatandaşlar beğeniyle karşıladı.

Adiloba’da Hizmetler Yüz Güldürdü

Saruhanlı Koordinatör Vekili Doğan Ensivri de Adiloba Mahallesi’ni ziyaret ederek son aşamaya gelen çalışmaları inceledi. Vatandaşlarla da sohbet eden Ensivri’ye yapılan çalışmalar nedeniyle memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri Başkan Ergün’e teşekkürlerini dile getirdi.

Bugüne Kadar Böyle Hizmet Görmedik

Adiloba’nın bugüne kadar böyle hizmet görmediğini belirten Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Karakaya, ”Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz. Mahallemizin alt yapısı tamamen yenilendi. Ardından kilit parke döşemesine başlandı. Kısa süre içerisinde de kilit parke döşemesi tamamlanacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla Büyükşehir Belediyemiz tarafından mahallemizde kilit parke yapılmayan bir adım yer kalmamış olacak. Bunun yanı sıra mahallemizin girişinde sıcak asfalt çalışması da yapıldı” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön