04 / 05 / 2024

Manisa Şehzadeler Spor Tesisi'nin temeli atıldı!

Manisa Şehzadeler Spor Tesisi'nin temeli atıldı!

Şehzadeler Belediyesi, Adnan Menderes Mahallesi'nde yapılacak spor tesisi ve kafeterya inşaatı için temel atma töreni düzenledi. Törene AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ da katıldı...




Şehzadeler Belediyesi, Adnan Menderes Mahallesi'nde yapılacak spor tesisi ve kafeterya inşaatı için temel atma töreni düzenledi. Törene AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Şule Tunalı, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş ve mahalle sakinleri katıldı.

Törende konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Çelik, 1 yıl önce göreve başladıklarında büyük borç altında olduklarını belirterek "Devir Tasfiye Komisyonu öyle bir paylaşım yapmış ki, şehrin merkezinde belediyemize bırakılan bir halı sahamız dahi yoktu. Nasıl bütün hizmet birimlerinde kiracıysak, sporla ilgili etkinliklerimizi de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün sahalarında yapıyorduk. Ancak şimdi temel atma törenimizi gerçekleştiriyoruz. 14 Kasım 2015 tarihinde tesisimiz hizmete açılacak. 3 bin metrekarelik bir alan üzerine bin 35 metrekarelik sentetik çim halı saha, 456 metrekarelik zemin kaplamalı basketbol sahası, toplam 67 metrekare iki tane soyunma odası ve tuvaletlerin bulunduğu tesis yapılacak. Bir de 50 metrekarelik kafeteryamız olacak. Toplam maliyet ise 450 bin liraya malolacak" diye konuştu. Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ise, ilçeye yeni bir spor tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Konuşmaların ardından okunan dualar eşliğinde, kurban kesimi ve temel atma töreni yapıldı.



Yeni Asır


Geri Dön