29 / 04 / 2024

Manisa Turgutlu Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Manisa Turgutlu Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Manisa Turgutlu Belediye Meclisi'nin Ocak ayı ikinci oturum toplantısı gerçekleşti. Toplantıda gündem maddelerini imar oluşturdu.



Manisa Turgutlu Belediye Meclisi'nin Ocak ayı ikinci oturum toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Avşar Mahallesindeki Turgutlu Belediyesi'ne bazı ait yetkilerin Manisa Büyükşehir'e devredilmesi görüşüldü.

Turgutlu Yankı Gazetesi'nde yer alan habere göre, Turgutlu Belediye Meclisi Ocak ayı olağan üstü toplantısı bugün saat 11.00’de Turgutlu Belediyesi Hizmet Binasın’da gerçekleşti.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin önderdiğinde düzenlenen toplantıda,
“1-İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi
2-Mülkiyeti Turgutlu Belediyesi’ne ait Avşar Mahallesi 3009 ada 2 ve 3 parsellerin yol ve park alanından Ticaret alanına dönüşmesine yönelik hazırlatılmış olan 1/1000 uygulama imar planı yapma ve onarma yetkisinin Manisa Büyükşehir Belediyesine devrinin görüşülmesi
3-Mülkiyeti Manisa Büyükşehir Belediyesine ait Avşar Mahallesi 418 parselin park alanı,yol ve otopark alanından,mezarlık alanı,yol alanı ve dere alanına dönüşmesine yönelik hazırlatılmış olan 1/1000 uygulama imar planı yapma ve onarma yetkisinin Manisa Büyükşehir Belediyesine devrinin görüşülmesi”
görüşüldü.


Geri Dön