29 / 04 / 2024

Manisa Ulupınar Mahallesi’nde içme suyu isale hattı yenilendi!

Manisa Ulupınar Mahallesi’nde içme suyu isale hattı yenilendi!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar İlçesine bağlı Ulupınar Mahallesi’nde içme suyu isale hattını yeniledi. İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Mahallemize sorunsuz bir şekilde içme suyu ulaştırıldı” dedi.



Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar İlçesine bağlı Ulupınar Mahallesi’nde içme suyu isale hattını yeniledi. İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Yenileme çalışmaları sayesinde mahallemize sorunsuz bir şekilde içme suyu ulaştırıldı” dedi.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Akhisar İlçesi Ulupınar Mahallesi bağlısı Karaveliler’de içme suyu isale hattını yeniledi. Yenileme çalışmaları ile ilgili bilgiler veren İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, 600 metreyi kapsayan bir hatta çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Mevcut borular tıkandığı için mahalleye yeterince su verilemiyordu. Eski boruları PVC borularla değiştirerek, yeniledik. Şimdi mahallemize sorunsuz bir şekilde su ulaştırıyoruz” dedi.


MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Ulupınar Mahalle Muhtarı Hayrettin Demirtaş, isale hattı yenileme çalışmalarının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Daha önce mahallelinin kendi imkanları ile bu boruları değiştirmek için çalışmalara başladığını fakat sonuçlandıramadığını belirten Muhtar Hayrettin Demirtaş, “MASKİ’ye su hattımızın yenilenmesi için başvuruda bulunduk. Talebimize olumlu cevap verdiler. Halkımızın başladığı fakat sonuçlandıramadığı çalışmayı MASKİ ekipleri tamamladığı için MASKİ ekiplerine, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e mahalle halkı olarak teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun” dedi.


Geri Dön