16 / 05 / 2024

Ulupınar Mahallesi içme suyu son durum

Ulupınar Mahallesi içme suyu son durum

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar İlçesine bağlı Ulupınar Mahallesi’nde içme suyu isale hattını yeniledi. İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Mahallemize sorunsuz bir şekilde içme suyu ulaştırıldı” dedi.

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık yeme içme alanı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Eskişehir Akarbaşı Mahallesi'nde yer alan yeme içme alanını kiraya verecek. İşte 20 Eylül'de gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylar...

Özgür Ulupınar yurt dışında hangi üniversitede okudu? Hangi TV kanallarında çalıştı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Özgür Ulupınar hangi tarihte ve nerede doğdu? Yurt dışında nerede eğitim aldı? Hangi TV kanallarında çalıştı? İşte Özgür Ulupınar ile ilgili merak edilenler...

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Akpınar Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Akpınar Mahallesi 8274 Ada 2, 3, 4, 5 ve 6 nolu Parsellere İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'nin imar planları kabul edildi!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Gürpınar Mahallesi için meclis gündemine sunduğu imar planı notları oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Çankaya Akpınar Mahallesi’nde yapı yasağı kaldırıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Akpınar Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonucunda bölgede can ve mal güvenliğinin korunması için heyelana maruz kalan bazı bölgelerde durdurulan imar uygulama işlemleriyle ilgili konuştu.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için imzalar atılmaya başladı!

28 Aralık tarihinde temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler için hak sahipleriyle sözleşme imzalanmaya başladı. 

Tekirdağ Elmalı'da içme suyu inşaatı başlıyor!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Elmalı Mahallesi'nde içme suyu projesinin inşaatı başlıyor.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüme hazır!

Bursa Akpınar Mahallesi için daha öncede adım atılan kentsel dönüşüm projesinde imzalar atılmaya başlandı. Projede anlaşmaya varılıyor.

Diyarbakır Alipınar Mahallesi'ne toptancılar sitesi geliyor!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla ve Sur İşadamları ve Toptancılar Derneği (SİDER) Başkanı Şükran Yılmaz arasında Sur İlçesi Alipınar Mahallesi sınırlarında Sur Toptancılar Sitesi yapımı ile ilgili protokol imzalandı.

Ulupınar Mahallesi içme suyu son durum Haberi

Ulupınar Mahallesi içme suyu son durum

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar İlçesine bağlı Ulupınar Mahallesi’nde içme suyu isale hattını yeniledi. İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Yenileme çalışmaları sayesinde mahallemize sorunsuz bir şekilde içme suyu ulaştırıldı” dedi.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Akhisar İlçesi Ulupınar Mahallesi bağlısı Karaveliler’de içme suyu isale hattını yeniledi. Yenileme çalışmaları ile ilgili bilgiler veren İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, 600 metreyi kapsayan bir hatta çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Mevcut borular tıkandığı için mahalleye yeterince su verilemiyordu. Eski boruları PVC borularla değiştirerek, yeniledik. Şimdi mahallemize sorunsuz bir şekilde su ulaştırıyoruz” dedi.


MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Ulupınar Mahalle Muhtarı Hayrettin Demirtaş, isale hattı yenileme çalışmalarının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Daha önce mahallelinin kendi imkanları ile bu boruları değiştirmek için...