28 / 07 / 2024

Manisa'da icradan 948 bin TL'ye satılık zeytinyağı fabrikası!

Manisa'da icradan 948 bin TL'ye satılık zeytinyağı fabrikası!

Akhisar 1. İcra Müdürlüğü, Manisa İli, Akhisar İlçesi, Çobanhasan Köyü, Köyaltı Mevkii, 1391 parselde yer alan 2 bin metrekare prefabrik zeytinyağı fabrikasını satışa sunuyor


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Akhisar 1. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;

T.C. AKHİSAR 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ GAYRİMENKULÜN AÇIK ARTIRMA İLANI

Dosya No: 2010/3450 Esas

SATILMASINA KARAR VERİLEN TAŞINMAZIN CİNSİ, KIYMETİ, EVSAFI :

Manisa İli, Akhisar İlçesi, Çobanhasan Köyü, Köyaltı mevkiindeki, 1391 parsel sayılı, tapuda arsalı prefabrik zeytinyağı fabrikası cinsli, 2.000,00m2 yüzölçümlü, hali hazırda üzerinde zeytinyağı fabrikası bulunan taşınmaz üzerinde Karayolları Genel Müdürlüğünün 132,58m2 lik kamulaştırma şerhi ile birlikte 10.20-10.30"da 948.000,00-TL. sına, satılacaktır.

TAŞINMAZLARIN ÖZELLİKLERİ: Akhisar İlçesi, Çobanhasan Köyü Köyaltı Mevkiindeki. 1391 parsel sayılı taşınmaz tapuda arsalı prefabrik zeytinyağı fabrikası olup 2.000,00m2 alana sahiptir. Taşınmaz hali hazırda faal zeytinyağı fabrikasıdır. Kendini ait elektrik trafosu ve su kuyusu vardır. Konum olarak Akhisar-Bergama karayolun 100m mesafededir. Ulaşım sorunu yoktur. Söz konusu taşınmaz üzerinde Karayolları Genel Müdürlüğünün 2942 sayılı yasanın 7 .maddesi uyarınca 132,58-m2 lik alan üzerinde kamulaştırma şerhi bulunmaktadır. Taşınmaz bu kamulaştırma şerhi ile alıcıya intikal edecektir.

Satış Şartları:

1- Satış 05.09.2011 günü yukarıda belirtilen saatlerde Akhisar 1. icra Müdürlüğü odasında açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60'nı ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartıyla 15.09.2011 günü aynı yer ve aynı saatlerde ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da bu miktar elde edilememişse taşınmaz en çok artırana ihale edilecektir. Şu kadar ki artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin %40'ın bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevrime ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin tahmin edilen kıymetin %20"si nispetinde pey akçesi veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat.mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. İhale pulu, tapu harç ve masrafları ile %18 oranındaki KDV alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyetle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.

4- İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup masrafı verildiği taktirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2010/3450 Esas sayılı dosya numarasıyla Müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur. 11.07.2011

(İc.İf.K.126) (*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir. Not.: Bu ilan adresi belli olmayan ve tebligat yapılamayan İlgililere İİK.127.md.uyarınca tebliğ yerine geçer.

İlanı görmek için tıklayınız


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön