28 / 04 / 2024

Manisa'nın su şebeke haritası çıkarılacak!

Manisa'nın su şebeke haritası çıkarılacak!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi ( MASKİ ) Genel Müdürlüğü, ilçelerde gerçekleştirdiği tanıtım toplantılarına Turgutlu ile devam etti. Manisa ' nın su şebeke haritası çıkarılacak...



Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerde gerçekleştirdiği tanıtım toplantılarına Turgutlu ile devam etti. 


Turgutlulu muhtarların sorunlarını dinleyen MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, "Altyapı ile ilgili çalışmalarımızla adeta Manisa'nın röntgenini çekeceğiz. Bu çalışmalara göre master planlar yapılacak. Böylece Manisa'yı örümcek ağı gibi saran bir kanalizasyon şebeke sistemi oluşturacağız. Atık suların nereden geldiği ve nerede deşarj olduğunun haritasını oluşturacağız" dedi. 


Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte kurulan MASKİ, ilçelerde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesine çıkarma yapan MASKI, Turgutlu Belediyesi Meclis Salonu'nda mahalle muhtarlarıyla görüştü. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran başkanlığında gerçekleşen toplantıya, MASKİ Plaıı-Proje ve İnşaat Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, MASKI İnşaat Şube Müdür Vekili Melikşah Erzik ve Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar katıldı. Toplantıda, Atıksu Arıtma Tesisi, içme sularının tarımsal sulamada kullanımı ve kanalizasyon şebeke sistemlerinde yaşanan problemler konuşuldu. 


Yenigün 


Geri Dön