Proje Güncel

Manor 502 Malikaneleri 4 ay sonra hemen teslim!

Mamor tarafından inşa edilen Manor 502 Malikanelerinde satışlar devam ediyor. Kapa inşaatı tamamlanan projenin 4 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Manor 502 Malikaneleri projesi 6 bin 663 metrekare ölçekli tek ada bazlı arazi üzerinde Antalya Döşemealtı'nda hayata geçiriliyor.

Projede yer alan villaların her biri 1000 metrekare kapalı alanlı 8 özel malikaneden oluşuyor. 9+1 tipinde tasarlanan tripleks malikanelerde 10 araçlık kapalı otopark, her villaya özel müstakil havuz, 4 istasyonlu hidrolik asansör, her odada giyinme odası, banyo ve wc, 2 adet butik mutfak, yalıtımlı hobi odası bulunuyor.

 

Sosyal alanlarıyla dikkat çeken projede; Kapalı otopark, Çocuk oyun alanları, Fitness merkezi, Açık yüzme havuzu, Güvenlik ve  Kameralı güvenlik sistemleri bulunuyor.

Proje içerisinde Merkezi doğalgaz sistemi, Merkezi soğutma sistemi Merkezi uydu tv sistemi, Merkezi İnternet bağlantı alt yapısı, Münferit kullanım amaçlı kamera sistemi alt yapısı, Akıllı ev teknolojisi – Projeye özel yazılım, Gizli Panjur sistemi – projeye özel üretim, Çift cam doğramalar – Projeye özel üretim, Yangın söndürme sistemi, Granit ve mermer detaylar, 4m kat aralığına uygun panel iç kapılar – Projeye özel üretim, Her malikanenin kendine ait özel havuz ve ayrı kapalı otopark, Geri dönüşümlü yağmur suyu ile bahçe sulama sistemi gibi özellikler bulunuyor.

 

Teslimlerin 4 ay sonra yapılması planlanan projede fiyatlar 62 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

İLETİŞİM: 

WEPhttps://www.manor502.com/

Telefon : +905525518494

Vestra Vadi Aktepe yüzde 50 peşin 18 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Vitacourt Holiday Satışta! Yeni Proje!

Kadın kooperatiflerine yönelik eğitimler istihdamı artıracak