30 / 04 / 2024

Manzara Adalar'da peşin alımlarda yüzde 30 indirim fırsatı!

Manzara Adalar'da peşin alımlarda yüzde 30 indirim fırsatı!

Yeni yıla girerken İş GYO sürpriz kampanyaya başladı. Manzara Adalar'da yapılacak peşin alımlara yüzde 30 oranında indirim uygulanacak.



Kartal'da İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından hayata geçirilen Manzara Adalar projesi ve 1+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli kullanılabilir alanlara sahip.

Kartal Manzara Adalar'da yeni yıla girerken sürpriz bir kampanya başladı. Kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 30 indirim avantajı sunuluyor. 31 Ocak 2019 tarihine kadar devam edecek kampanyada yıl sonuna kadar yapılan alımlarda devlet tarafından KDV ve tapu harçları üzerinde uygulanan indirimlerden de ayrıca yararlanılabilecek. 

Sahil şeridine 1,5 kilometrelik yürüyüş mesafesinde konumlanan Manzara Adalar'da konutlar tapularıyla birlikte hemen teslim ediliyor.

Keyifli ve güvenli hayat

3'ü konut, 2'si ofis olmak üzere toplam beş blok ve çarşıdan oluşan Manzara Adalar'da 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 3+2 tripleks, 4+1 ve 5+1 dubleks Penthouse gibi farklı tiplerde toplam 975 konut ve ofis üniteleri yer alıyor.

HomeExtra konseptiyle ev sahiplerinin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan, etkinlik odası, müzik odası, pilates odası, etüt odası, misafir odası, oyun odası, bale odası, sinema odası ve meditasyon odası

www.manzaraadalar.com.tr


Geri Dön