28 / 04 / 2024

Manzara Adalar'ın gelirin tamamı İş GYO'ya ait olacak!

Manzara Adalar'ın gelirin tamamı İş GYO'ya ait olacak!

Manzara Adalar konut satışlarından elde edilen gelirin tamamı İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na ait olacak. Şirket konuyla ilgili tüm detayları KAP'ta yayınladı...



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal Manzara Adalar hakkında açıklama yaptı.

Hasılat paylaşım modeli ile geliştirilen Kartal Manzara Adalar projesinde, eski arsa maliki olan Tecim ile hasılat paylaşımına ilişkin imzalanan sözleşme uyarınca projenin konut kısmına ilişkin kalan hasılat payının ödenmesi kapsamında; kalan hasılat payının yüzde 5 iskonto yapılarak 19 milyon 725 bin 812 ABD doları olarak belirlenmesine ve söz konusu tutarın ödeme günü geçerli olan kur ile "Türk Lirası" olarak Tecim'e ödenmesine karar verildi.

Kalan hasılat payının ödenmesiyle birlikte, Manzara Adalar konut satışlarından elde edilen gelirin tamamı İş GYO'ya ait olacak.

İş GYO'nun KAP açıklaması: 
Hasılat paylaşım modeli ile geliştirilen Kartal Manzara Adalar projesinde, eski arsa maliki olan Tecim Yapı Elemanları İnşaat Servis ve Yönetim Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti.(Tecim) ile hasılat paylaşımına ilişkin imzalanan sözleşme uyarınca projenin konut kısmına ilişkin kalan hasılat payının ödenmesi kapsamında; kalan hasılat payının %5 iskonto yapılarak 19.725.812 ABD doları olarak belirlenmesine ve söz konusu tutarın ödeme günü geçerli olan kur ile "Türk Lirası" olarak Tecim'e ödenmesine karar verilmiştir.

Kalan hasılat payının ödenmesiyle birlikte, Manzara Adalar konut satışlarından elde edilen gelirin tamamı Şirketimize ait olacaktır.


Geri Dön