03 / 05 / 2024

Mar Yapı Ala Güneşli Evleri!

Mar Yapı Ala Güneşli Evleri!

Firma: Mar Yapı

Proje: Ala Güneşli

Tasarımı Fransız tasarımcı Philippe Starck tarafından gerçekleştirilen Mar Yapı Ala Güneşli Evleri İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde inşa ediliyor. Projede inşaat çalışmalarıa bu yıl içerisinde başlanacak...



Mar Yapı  Ala Güneşli  Evleri,  Mar Yapı  imzasıyla yaşama geçiriliyor. İçerisinde rezidanslar, ofisler ve de mağazaları bulunan projede satışlar devam ediyor. 


Dizayn olarak G Plus projesinin tasarımına benzeyen Ala Güneşli projesi, 728 adet bağımsız birimden oluşuyor. Projede teslimlerin 22 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. 


Mar Yapı Ala Güneşli Evleri kapsamında konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Proje toplam 94 bin 800 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanıyor. 


Mar Yapı Ala Güneşli Evleri!


89 milyon 500 bin TL yatırım bedeli ile yükselen Ala Güneşli Residence, 39 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projenin A bloğunda 354 konut, 2 dükkan ve 61 odalı otel, B bloğunda 367 konut ve 4 dükkan mevcut. 


Mar Yapı Ala Güneşli Evleri, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde inşa ediliyor. Proje, tasarımcı Philippe Starck tarafından dizayn edildi.


Mar Yapı Ala Güneşli Evleri satış ofisi

Telefon: 0 212 655 23 60-61 

Web : http://www.maryapi.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön