28 / 04 / 2024

Mardan Palace, bu sezon tam pansiyona geçecek!

Mardan Palace, bu sezon tam pansiyona geçecek!

Yönetim kadrosunu değiştiren Mardan Palace, bu sezon tam pansiyona geçecek. Otel, yüzde 28 olan doluluğunu yüzde 70'e çıkarmayı hedefliyor.  Mardan Palace Oteli istediği doluluk oranını yakalamayınca fiyat politikası ve hizmetini değiştirdi



Azeri asıllı milyarder Telman İsmailov tarafından Antalya'da 1.3 milyar dolar yatırımla iki sene önce açılan Mardan Palace Oteli, iki sezondur istediği doluluk oranını yakalamayınca fiyat politikası ve hizmetini değiştirdi. Geçtiğimiz aylarda yatırımcı şirket AST İnşaat, kendi bünyesinde bir işletme şirketi kurarak Rixos Otelleri'nin eski CEO'su İrfan Demirok'u transfer etmişti. çok pahalı imajı ile gündeme gelen otel geçen sene yüzde 28 doluluk oranında kalınca servis politikasında değişikliğine gitti. Daha önce oda-kahvaltı olarak hizmet veren otel, bu sezondan itibaren tam pansiyon olarak çalışacak. Mardan Palace CEO'su İrfan Demirok, yüksek sezonda tam pansiyon kişi başı oda fiyatlarının ortalama 300 dolar olacağını kaydetti. Geçtiğimiz yıl ise oda kahvaltı kişibaşı fiyatları 200 euroydu. Tatilciler bu fiyata ek olarak öğle ve akşam yemeklerinde bir ana yemeğe ortalama 200 -250 TL ödüyordu.

Milyonerlerin oteli değiliz
Demirok, otelin mevcut durumu nedeniyle yeniden yapılanmaya gittiklerini söyledi. Mardan Palace'ı oda kahvaltı çalışan 5 yıldızlı şehir otelleriyle karşılaştırmamak gerektiğini söyleyen Demirok, müşterilerin talebinden dolayı bu sistemle tam pansiyona geçtiklerini söyledi.

Finansal sıkıntı yok
Geçtiğimiz aylarda otelde yaşanan elektrik kesintisiyle ilgili Demirok 'Ne elektriğe ne de SGK'ya borcumuz var. Sorun finansal sıkıntılardan değil eski yönetimdeki organizasyon eksikliğinden kaynaklandı'dedi.
GazetePARC


Geri Dön