29 / 04 / 2024

Mardan Palace Mart 2018'de açılıyor!

Mardan Palace Mart 2018'de açılıyor!

Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor. Dolmabahçe, Anadolu ve Avrupa olmak üzere üç kısımda 546 odadan oluşan Mardan Palace, Mart 2018'de açılıyor.



Türkiye'nin en lüks otellerinin başında gelen Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor. 2009'un mayıs ayında açılan Mardan Palace, Dolmabahçe, Anadolu ve Avrupa olmak üzere üç kısımda 546 odadan oluşuyor. 

 

Otelin, Türkiye'nin en büyük ve en lüks otellerinden olduğunu vurgulayan Otelin Genel Müdürü Selçuk Şentepe, tesisin son dönemde yaşadığı sıkıntıları, turizmde faaliyet gösteren tüm işletmelerin yaşadığını savundu.

 

Turizmde bir senenin bir seneyi tutmadığını, ülkeler arası yaşanılan krizlerin kendilerini de etkilediğini aktaran Şentepe, yaşanan en ufak krizden en çok etkilenen dallardan birinin turizm olduğunu ifade etti.

 

Mart 2018'de açılıyor

 

"Otel şu anda tadilat aşamasında. Allah'ın izniyle 2018'in martında çok daha diri, dinamik, toparlanmış şekilde hizmete devam edecek" diyen Şentepe, turizminin mihenk taşları otellerinden biri olduklarına inandığını söyledi.

 

Mardan Palace Otel'in Türkiye'nin bir değeri olduğunu anlatan Şentepe, havuz, odalar, restoranlar, alt yapı ve internet sisteminde 10 milyon dolarlık bir tadilat çalışmasının başladığını bildirdi.

 

Şentepe, "Şu anda bütün borçlarımızla alakalı yapılandırma konusunda uğraşıyoruz. 2018 yaz turizm sezonu için tur şirketleriyle görüşmeler sürüyor. Bu konuda sıkıntı yok. Hepsi bizim partnerimiz, ortağımız. Çalıştığımız tüm acenteler, bize her zaman sahip çıkmıştır. Hepsiyle ilişkilerimizi yürütmeye devam edeceğiz. Yeni sezonu sürpriz ve özel bir Hint düğünüyle açacağız. Büyük ihtimalle mart gibi gerçekleşecek. Ön protokol aşamasındayız. Bütçesi 10-15 milyon dolarları bulan Hint düğünüyle Mardan Palace tekrar turizm camiasına 'merhaba' diyecek." dedi. 

 

Mardan Palace Hotel Antalya'nın Kundu bölgesinde Azeri asıllı Rus iş adamı Telman İsmailov tarafından 1,4 milyar dolar harcanarak inşa edildi. Otel  2010'da "Dünyanın En Lüks Oteli" seçildi. 


Geri Dön