29 / 04 / 2024

Mardan Palace yarın Hollywood yıldızlarıyla açılıyor

Mardan Palace yarın Hollywood yıldızlarıyla açılıyor

Hollywood yıldızları yarın Antalya'da bir açılışa 1.4 milyar dolara mal olan Antalya'daki Mardan Palace'ın yarınki açılışına Richard Gere, Monica Bellucci, Sharon Stone, Mariah Carey ve Tom Jones gibi dünyaca ünlü isimler katılacak



Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov'un Antalya Aksu'da 1.4 milyar dolara inşa ettirdiği Avrupa'nın en lüks oteli Mardan Palace yarın görkemli bir törenle açılıyor. İstanbul'un bir kopyasını andıran 560 yataklı otelin iki gün sürecek açılış kutlamalarına aralarında Sharon Stone, Richard Gere, Monica Bellucci, Paris Hilton gibi ünlülerin bulunduğu 700 konuk davet edildi. Açılış gecesinde kadife sesli ünlü şarkıcı Mariah Carey sahne alacak. Azeri işadamının Mariah Carey'a bir saatlik performansı için 1.5 milyon dolar ödendiği belirtildi. Sahneye çıkacak diğer bir isimse 70'lerin ünlü sanatçısı Tom Jones... "Gal Kaplanı" lakaplı sanatçı bir saatlik konser için 1.5 milyon dolar aldı. Ayrıca ünlü Alman top model Heidi Klum'un eşi olan İngiliz şarkıcı Seal de açılışta sahneye çıkacak. İsmailov açılışa ayrıca, Rus sporcular, iş adamları, siyasiler ve Batı dünyasının şov yıldızlarını da davet etti.

7 starı 100 kişi koruyacak

Yarın gerçekleşecek olan açılış için sıkı güvenlik önlemleri alındı. Bu sebepten dolayı ünlü isimlerin Antalya'ya geliş-gidiş tarihleri de bir sır gibi saklanıyor. Özel uçakla Antalya'ya gelecek olan Richard Gere, Monica Bellucci, Paris Hilton, Mariah Carey, Sharon Stone ve Seal'ı 100 güvenlik görevlisi koruyacak. Gazetecilerin açılış partisine alınmayacağı geceyi özel ajanslar görüntüleyecek. Fotoğraf ve kamera görüntüleri bu ajanslar tarafından ertesi gün gazetelere ve televizyonlara servis edilecek. Ünlü konuklar için hiçbir ücret ödemediklerini söyleyen otelin halkla ilişkiler şirketi "Hepsi Telman İsmailov'un arkadaşı" dedi. Ancak İsmailov'un Hollywood starlarına açılışa katılmaları karşılığında milyon dolarlar ödediği öğrenildi.

Lopez'i de getirmişti

3 milyar dolar öz kaynaklı ATC Group'un sahibi olan İsmailov, Moskova'da 50'nci yaş günü partisine 1.5 milyon dolara Jennifer Lopez'i getirtmişti. Lopez'i 1.5 saat bekleten işadamı buna karşılık 600 bin dolar tazminat ödemişti. İsmailov ayrıca şarkıcıya 750 bin dolar değerinde bir altın mikrofon hediye etmişti.

Vatan


Geri Dön