17 / 05 / 2024

Mardan'ın patronu İsmailov Erciyes'e de otel hazırlığında

Mardan'ın patronu İsmailov Erciyes'e de otel hazırlığında

Antalya'da dünya yıldızlarının katılımıyla geçen hafta açtığı 1.4 milyar dolarlık Mardan Palace ile adından söz ettiren Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov, Erciyes'e de yatırım düşünüyor



Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İsmailov ile Erciyes Dağı'na otel yapılması için görüştüklerini söyledi. Özhaseki, Erciyes Master Projesi kapsamında Mardan Palace Oteli'nin sahibiyle görüşüldüğünü belirtti. Yazın Antalya'da, kışın ise Kayseri Erciyes Dağı'nda turizm yapmak isteyen işadamının önümüzdeki günlerde Kayseri'ye gelebileceğini belirterek `Geçenlerde Antalya'da çok sükse yapan bir otel açılışı vardı. Onun sahipleriyle görüşüyoruz. Onlar yazın Antalya'yı, kışın ise Erciyes'i düşünüyor. Büyük ihtimalle Azerbaycan milli maçı için şehrimize gelebilirler. Erciyes, asıl hedefine böylece ulaşır. Davos gibi sükse yapar. Kayseri açısından da kazanç kapısı olur. Krizi biliyoruz. Şu aşamada bu görüşmeler devam ediyor. Ama olamayacağı gibi bir ihtimali de kendi içimizde hesaplıyoruz. Bir program dahilinde yolumuza devam ediyoruz. Hiçbiri birini kesmiyor bu görüşmelerimizin. Biz sanki dışarıdan hiç sermaye grupları gelmeyecekmiş gibi, onlardan destek almayacak gibi çalışma yaptık. Herkesin benimsendiği bir ortama gelmeyi istiyoruz. Dün gelen misafirler de bunun ciddi ve önemli bir ayağıydı. Önümüzdeki hafta ikinci ayağı gelir, görüşürüz' dedi.

Star

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Mardan Palace Anadolu'ya açılıyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Antalya'da yaptırılan 5 yıldızlı Mardan Palace Oteli'nin sahibi Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov ile Erciyes Dağı'na otel yapılması için görüştüklerini söyledi. Düzenlediği basın toplantısında konuşan Özhaseki, İsmailov'un önümüzdeki Azerbayacan maçı için Kayseri'ye gelebileceğini ifade etti. Özhaseki,"Erciyes, asıl hedefine böylece ulaşır. Davos gibi sükse yapar. Kayseri açısından da kazanç kapısı olur. Şu aşamada bu görüşmeler devam ediyor" dedi.

Gazete Habertürk


Geri Dön