12 / 05 / 2024

Mardin Movapark AVM 25 Mayıs 2012'de kapılarını ziyaretçilerine açıyor!

Mardin Movapark AVM 25 Mayıs 2012'de kapılarını ziyaretçilerine açıyor!

İstanbul Yeditepe 75 milyon dolar yatırımla Mardin Havaalanı'nın yanındaki 50 bin metrekarelik arazide 26 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi, 5 yıldızlı bir otel ve 9 farklı eğlence havuzunun bulunduğu aquaparktan oluşan yeni bir



Merkezi konumu ve karma konseptiyle Mardin'in en kapsamlı projesi olacak komplekste 3 katlı 90 mağazalı alışveriş merkezi Movapark'ın 25 Mayıs 2012'de, 5 yıldızlı otelin ise 2013 yılında hizmete açılması planlanıyor. Kiralaması İnside Danışmanlık tarafından yürütülen Movapark, Teknosa'dan Tekzen'e, Migros'tan LC Waikiki'ye ve Pierre Cardin'den Ramsey'e kadar 30 farklı markayı taşımasıyla da dikkatleri çekiyor. 50 bin m2 kapalı, toplam 1.100 araçlık kapalı ve açık otopark alanına sahip olan alışveriş merkezinin, 8 sinema salonu ise Cinemall'a ait. Son sistem ses ve görüntü teknolojileriyle donatılmış çok amaçlı toplantı salonu bulunan Movapark'da 5D sinema, bowling ve Funtime çocuk eğlence alanı da bulunuyor. Bu özellikler, Movapark'ı sadece Mardin'in değil bölgenin eğlence merkezi olmaya aday kılıyor.

Çocukların ve su eğlencelerinden hoşlananların rüyalarını süsleyecek su parkında 9 farklı eğlence fırsatı sunuluyor. Relax ve dalga havuzlarının yanı sıra dünya su parklarında yer alan tüm popüler kaydırak konstrüksiyonları da yer alıyor. Turbo Lance, black hole, kamikaze gibi kayak türlerinin sunduğu eğlence olanakları ile Mardin, ziyaretçilerine denize kıyısı keyfi yaşatacak.

Dünya


Geri Dön