30 / 04 / 2024

Mardin’deki gençlik ve kültür merkezlerinin inşaatı yükseliyor!

Mardin’deki gençlik ve kültür merkezlerinin inşaatı yükseliyor!

Kardeş şehri Mardin'de de yatırım yapan Arnavutköy Belediyesi, kente kazandırdığı gençlik ve kültür merkezlerinin inşaatını tamamlıyor.




Arnavutköy Belediyesi’nin Mardin’deki kardeş ilçeler olan Derik ve Dargeçit’te inşa ettiği Gençlik ve Kültür Merkezleri’nin inşaatı hızla yükseliyor. Arnavutköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Baltacı Gençlik ve Kültür Merkezleri’ni ziyaret ederek incelemeler yaptı.

Arnavutköy Belediyesi, kayyum atanarak yeni bir sayfa açan Mardin’in Derik ve Dargeçit ilçelerini ziyaret ederek destek taahhüdünde bulunmuş ve Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın talimatıyla başkan yardımcıları ve birim müdürlerinden oluşan heyet, Derik ve Dargeçit Kaymakamlarına ilçe için destek sözü vermişti. Bu çerçevede Derik ve Dargeçit’te Gençlik ve Kültür Merkezi inşa edilmesine karar verilmişti. Hayata geçirilmesi planlanan Gençlik ve Kültür Merkezi’nin inşaatına başlandı. Mardin’de Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk adına düzenlenen 1. Zeytin Festivali ve 2. Çocuk Şenliği’ne katılan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, yapımı süren Gençlik ve Kültür Merkezleri’ni de ziyaret ederek incelemelerde bulundu.


Geri Dön